Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
Preboha, veď ja ju nepodporujem v chudnutí, ale práveže v jedení. Len upozorňujem na to, že prejedať sa ovocím, nie je zdravé. Čo tam po chudnutí, ale tak veľa cukru narobí viac škody ako úžitku. Ani by mi nenapadlo dávať v tejto téme nejaké rady na chudnutie, som vyliečená bulimička.
Charlota: Neviem ci to tu citas pravidelne, ale prosim ta nepodporuj ju este v tom! Ona hlavne nechudne, lebo nema uz z coho (ma nejakych 42kg)- je to obranny mechanizmus tela. Mala by priberat nie chudnut.
siluvs28, nediv sa, že nechudneš, keď do tela dávaš iba samé cukry. Ovocie nie je bohvie ako diétne, denná dávka pre normálne stravovacieho človeka sú dve porcie, pri chudnutí jedna porcia ovocia (ľubovoľná porcia zeleniny samozrejme). Keby si miesto troch marhúľ dáš na raňajky jogurt s vločkami, alebo celozrnný chlieb s cottagecheesom a zeleninou, telo sa ti odvďačí oveľa rýchlejšie.
wewe88,
kup si caj na dobry spanok, mne pomaha:)
tak dnes sa chystam:
R: bola jogobella light
O: melon
V: dam si zapiect cuketu ale cistu bez nicoho, no len s korenim a solou
+veela vody, kavicka :)
rano som stupila na vahu a už bolo 49 :) ešte kilečko a späť:)
Alice
čo sa týka polievky, tie ja moc nemusím zase.. ale ja si myslím, že ten liter tekutín je tak akurát, niekedy možno dám viac, ale iba o trocha.
Neviem, akosi sa mi ťažko zaspáva, a ked zaspím, tak sa prebúdzam, mne už asi hrabe s toho :D
Alice
čo sa týka polievky, tie ja moc nemusím zase.. ale ja si myslím, že ten liter tekutín je tak akurát, niekedy možno dám viac, ale iba o trocha.
Neviem, akosi sa mi ťažko zaspáva, a ked zaspím, tak sa prebúdzam, mne už asi hrabe s toho :D
čo na dnes plánujem:
R: 3 marhule, káva
D: jablko, káva
obed: kuskus s bielym jogurtom, semienka
ol: káva
V: jogurt s vločkami, orechy
Som v štádiu chudnutia ale zatiaľ je to biedne....
myslite si ze som este chora ked vraciam iba vtedy ked som sama doma?vtedy to vyuzivam. jem-zvracam a dookola..chcem jedlo a zaroven ho nechcem lebo h ozaroven nenavidim..ked som doma s mamou alebo skym tak jem ale male porcie..a pisem si do dennika ako ma to tazi a tak.ale nevracam ked som s mamou
včera:
R: marhule
D: káva
obed: celozrnná bageta s tofu a cícer. nátierkou
ol.: marhule, jablko
V: kuskus s jogurtom, orechy
2.V: tvaroh 200 g, hrozienka, vločky
dnes:
R: melón
D: jablko
obed: dve paradajky, kura, grah.rožok
ol.: jablko, dve marhule
V: vločky, kokos, orechy, jogurt
2.V: bude jogurt s amarantovými perličkami, semienka
Ahojte,
elisabeth v poslednej dobe si snazim nic nezakazovat nema to zmysel dam si pokojne aj cokoladu a potom si idem zacvicit :).
Urcite by som nesla spat s prazdnym zaludkom ja som to par krat skusila a pribrala som, nehovorim o tom, ze sa mi tazko zaspavalo, uz nikdy viac(snad).
Ja mam 19 a ppp mam od 16, clovek by si myslel, ze vekom to zmizne.