Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

elisabeth_

Futuristka,
zmenila si nejak jedalnicek? alebo ak mas aj pre menstruaciou tak preto mas vyssiu vahu. alebo ak si aj pila vodu tak aj to ukaze na vahe. odvaž sa rano

elisabeth_

wewe
može byt ale aj ked neješ alebo daco take tak to ma za nasledok nespavosť.

Inak rozmyslala som, že asi aj preto mam tak na houby jedalnicky(hlavne večer) lebo jem 3krat denne. ale bojim sa, že ak budem 5krat denne tak priberiem:( ale asi si budem davat na deiatu dake jablko a na olovrant napriklad mrkvu alebo paradajku.. či?

Futuristkaa

Eli mávam tak 47,4..ale nad 48,5 už som nemala hrozne dávno sa bojím že čoskoro ale budem mať lebo dnes to teda bolo 48,1:(

elisabeth_

Futuristka
a aku vahu si mala?

opravujem svoj dnešny jedalnicek
R:jogobella light
O: melon a trochu pecenej cukety( v rure takže bez oleja)
V: zvysok tej cukety t.j. asi 5kuskov malickych,polka mrkvy,3 uhorky ale zavarane, francuzska polievka (na jednu porciu je pisane 50kcal), a susienky take rozteky dr.gerard ak viete ake myslim:( a jeden mentolovy cukrik. takže dnes zase niesom spokojna neviem co sa to v posledne dni somnou deje.
Ale dnes mi suseda povedala že som poriadne schudla tak som sa potešila možno aj preto som si povedala že si dam tie susienky len teraz mam vycitky. zajtra sa odvažim hadam budem mat stale 49 ako dnes rano. potom už len kilečko a som na mojej vahe

wewe88

elisabeth
vieš čo ten kúpel som skúšala, a skúšam a nejako nepomáha.. skúsim ten čaj, to by mohli zabrať.. to som neskúšala.. je pravda, že pred spaním rozmýšlam, ale myšlienky idú samé.. a problémy zo spánkom mám dlho už aj 3 roky.. možno zo psychiky alebo čo neviem naozaj.

Futuristkaa

R- dva plátky celozrnného chleba
S- jablko
O- tvaroh s džemom
S- jogurtový nápoj (light)
V- melón
Niesom spokojná! Samý cukor!! a váha 48

elisabeth_

wewe
neni začo:) ja si ho zvyknem spravit daku pol hodinu pred tým ako idem spat, a pomože ti ešte aj ked si spravis horuci kupel a všetko co mas vybavit si vybavis aby si sa nicim netrapila, mala všetko nachystane napr. na rano do skoly a bude ok:) ten caj ti nieže pomože zaspat ale ked zaspis bude sa ti lepšie spat, nebudeš sa tak budit. aspon u mna to tak funguje

geekygirl7

Az na to, ze 3 marhule a jablko nie je prejedanie. Silvus28 zdaleka nema tolko sacharidov, kolko by dospela zena denne potrebovala. Ja chapem, co chces povedat, ale Silvia to moze pochopit tak, ze nakoniec ani to ovocie nebude jest. A v tomto pripade sa fakt nedaju aplikovat nejake normalne zasady. Ten jedalnicek je tak hrozny, ze neviem, kde zacat.