Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

Futuristkaa

Tak dnes som sa vážila a váha stále 48!!:( Neviem kde som spravila chybu..
R- krajec celozrnného chleba, light jogurt
S- dva kaleráby
O- tvaroh s džemom (tvaroh odtučnený)
S- káva s mliekom
V- bude melón asi

silvus28

alice29, však to je to, že ja som maličká, mám len 160 cm :-(
Ale tých 3.5 kila pôjdu prč, už sa na tom pracuje, možno aj viac dám...
Dnes:
R:ovocná miska (jablko, hruška, marhule)
D: len káva
obed: 1 krajec graham. chleba so sój. nátierkou, dva kaleráby a mrkva
ol.: budú asi marhule
V: jogurt s vločkami a tvaroh
myslíte že takto schudnem? len mi neraďte že ráno jesť, to do seba nič nedostanem...

wewe88

elisabeth
no išla som si dnes do obchodu kúpiť ten čaj a nemali.. pôjdem zajtra do lekárne.
A podľa mňa ak budeš jesť 5 krát denne nepribereš, teraz ješ 3 krát, ale malo by sa tých 5 krát. Ja sa snažím 5 krát, si dám
R - len káva
O - jogurt
O - ryža, alebo nejaký šalát, či cestoviny, zemiaky a zelenina
V - musli a mlieko
V 2 - banán

úplne som vysadila so svojho jedálnička pečivo, sladké, slané, polotovary - salámy, párky, paštéky to všetko išlo preč...

silvus28

geekygirl7: nemám 42 kíl, ale 44.5 kg!!! Pre mňa je to obrovský rozdiel, lebo ešte v apríli som mala 41!!!!!! Som z toho už zúfalá...:-(

silvus28

včera:
R: ovocie, káva s mliekom
D: káva
obed: grah.chlieb s cícer. nátierkou a tofu
Ol.: jablko, nektárinka, džús
V: jogurt s vločkami a žemľou
Váha: stále rovnako, nechudnem ani nepriberám...

elisabeth_

tak to si dobre obišla:)
mne menstruacia už druhy mesiac neprišla:( test som si robila, dokonca dva a negativne.. asi si pojdem dat pichnut vyvolavacku

iwus93

Elisabeth má pravdu pred menzesom váha stúpne aj o 2 kg
ja som nemohla uveriť vlastnym očiam ked som došla domov od priateľa a mala som 49,5 kg a pritom som sa obžrala u neho sladkým a aj slaným som si myslela že dojdem aj o 3 kg naviac :D a to som sa vážila ked som jedla u neho ešte

Futuristkaa

Nemám pred menzesom- vtedy mi váha nekolíše...ani som nejako nezmenila jedálnik len proste mám pocit že jem samé sladké veci- proste cukor, cukor,cukor..ale keď jem tak obmedzene ako jem aspoň vtedy kedy jem si chcem dopriať niečo chutné :(( Veď sa skúsim odvážiť zajtra ráno a uvidím snáď ma to upokojí