Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
dnes:
R: varená tekvica, káva
D: káva
obed: tri marhule, jablko
ol: tekvica, kaleráb
V: tri rajčiny, chlieb so syrom, orechy
Tyzen,je podla mna dlha doba, si silna. Urcite uz asi vies, ktore potraviny ti znova aktivuju ten spúšťač. Držim ti palce.
mesiac aj nieco :( mi meška.. a ko dlho n ovydrzala som nezvracat tyzden drzala som sa ale viac uz bojovat nevladzem
alexandra,
ako dlho si uz zasa vtom?:(. Kolko ti meska?
Ranajky : dve - tri lyzice krupice
Obed : 1 kridlo pecene a 1 zemiak..toto som vyzvracala a neviem prečo..proste to namna prišlo a nedokázala som so sebou ani superiť, ani som si nepovedala Kľud to zvládneš..proste som vstala so strachom a šla som to vyzvracať..mám strach..bojím sa..bojím sa jedla..bojím sa seba..co bude dalej..ako bude dalej..je mi do plaču...
teraz som ziedla jeden kusom kolača...neviem ani co si mam o tom myslieť je to cele zle!!! nehovoriac o tom ze mi meska menstruacia zase..lebo zasa zacinam vyvadzat..a bojim sa že mama na to zase pride, že v tom pokračujem
Slvus,
viem ta pochopit, pretoze aj ja som od februara pribrala asi 5 kil, lenze ja som mala 45, nie 41 mam 162 cm.A ja sa citim strasne tucna.Ty by si ma urcite povazovala za tucibombu.
Takto si urcite krajsia:).Stale si dost chuda.
Mam pocit, ze tvoj jedalnicek sa lepsi.
ani ja neviem z čoho chce silvus chudnut či z mihalnic. Ja som vysoka 163cm ale neviem si predstvait že by som mala važir 41kg. už aj teraz mas malo. chlapcom sa zase nepacia dievcata ktore su take chude moc. viem že ja nemam co mudrovat ale ja mam o par kg viac ako ty a už teraz mi všetci vravia že som ako tien tak nevymyslaj budeš mat velke problemy
silvus
Ahoj, podľa mňa nie si malá, ja som na tom podobne ako Ti, ja mám 162 cm, ale ja mám 55kg momentálne schudla som z 58 kg. Ja nechcem chudnúť, nechcem ani priberať.. CHCEM OSTAŤ NA 55 KG.
Neviem, prečo chcem chudnúť? Podľa mňa si chudá dosť, nerob to naozaj.. spôsobíš si iba zbytočné problémy a to nechceš.
Ja ráno tiež dostanem do seba iba kávu takže radiť a mudrovať - od toho som tu ja neni.
R: jogobella light a melon
O: odtucneny tvaroh s fazulovymi strukmi
V: fazulove struky s cibulou
a 3 kavy s nizkot. mliekom
R:acidko ciste s hrstou malin a ciernych ribezli,hrst mandli,lyzicka medu
D:banan
O: o 15.30 - viaczrny rozok,paradajka,cottage,kysle uhorky,tekvicovy olej
OL: kocka ciernej 70% cokolady,Ricore s 1dcl mlieka
V: asi acidko alebo tvaroh