Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
viki123, podľa mňa máš super jedálniček, zdravý:-)
ja dnes:
R: banán, 1 marhuľa, káva
D: 3 marhule, káva
obed: 2 jablká
ol.: jablko, plnotučné acidko 250 ml
V: bude asi jogurt s vločkami, orechami a tvaroh ricotta
S váhou stojím narovnako, ale aspoň som si to schudnuté kilo udržala a nepribrala ho odvčera späť:o)
ahojte,včera:
R:Activia čučoriedková+celozrnné cerálie a banán
D:100%pomaranč.šťava
O:zeleninová polievka+celozrnné bazalkové cestoviny s bielym jogurtom a zeleninou(mrkva,10cherry paradajok,paprika,zel.šalát)
Ol:jablko so škoricou+marhuľa
V:Jogobella jahodová so sušen.figami+celozrnné cerálie a marhuľa
V2:2,5dcl multivitamínové sójové mlieko
pitie:2dcl Rajec miner.šalvia,0,5l Rajec materina dúška,1l 100%pomaranč.šťava,2dcl 100%jablkový džús
...prečo je to také ťažké???:-/
Ahoj ľudia,
neviem čo sa so mnou deje. Dnes keď som sa obliekala vonku cítila som sa fajn, zdalo sa mi, že som bola aj tučnejšia. Lenže videla som sa vo výklade a svoj odraz v autobuse bola som tak strašne tučná, najtučnejšia zo všetkých ľudí na zastávke!!!!
Už neviem čomu mám veriť. Stalo sa to aj vám?
R- cereálny jogurt Jogobella(200g)
O- acidko(1%tuku), ego cereálne bez polevy
S- jablko
V- marhuľový tvaroh, melón
ľadová káva a asi liter a pol vody
HNUS! CUKOR VŠADE!!!:(
nie, z ovocia ma vôbec nednadúva, ja mám také čudné črevo, môžem zjesť aj kilo čerešní, sliviek alebo marhúľ, zapiť to kávou alebo mliekom a nič sa nedeje...raz som zjedla dokonca omylom pokazený jogurt, po záruke už dosť dlho, a nič...:-)
dnešok.
R: 3 marhule,káva
D: banán,káva
Obed: graham. chlieb so syrom, paradaj., paprika a kaleráb
ol.: bude marhuľa a banán
V: biely jogurt s vločkami alebo s kuskusom a orechami
6 ks. grilovanych kridelok
2 ks. opecenej cibuje na grile
3 ks. slaninky vysmazenej na grile
2 lizice kremzskej horcice
3 krajcov chleba
0,5litra kofoly
Vecera:
350g Spagety s mletym masom a tomatovo-cesnakovou omackou na oregane .
Silvus: nenadúva ťa z toho ovocia?? a inak ked chceš chudnúť tak by malo byť 1 ks denne lebo obsahuje rýchle cukry
ale v chudnutí ťa nepodporujem, máš aj tak málo kg
R: 2 palacinky s trochou marhuľového džemu (to som mala mať na obed ale radšej som si to dala na raňajky)
D: Aktivia čučoriedková + jablko
O: cesnaková polievka...kaiserka+vajce na tvrdo+rajčina+zelená paprika
Ol: rajčina + polka cibule+morčacia šunka 2 plátky+za lyžičku olivového oleja na poliatie
V: mäkký zrejúci syr 20 g + cibula osmažená na troške olivového oleja+rajčina+1plátok kuracej šunky
2 l vody
30 min. orbitrek
ahojte,ja včera::)
R:Activia čučoriedková+celozrnné cereálie nestlé Fitness a pol.banána
D:100%pomarančová šťava
O:zeleninová polievka+celozrnný kus-kus so zeleninou(mrkva,asi10 cherry paradajok,paprika,zel.šalát)
Ol:broskyňový mliečny kokteil+jablko so škoricou
V:2,5dcl jogurtové mlieko lesná zmes+obilninové peniažky s vlákninou a pol.banána,marhuľa
V2:2,5dcl sojové mlieko+(musím)nutridrink
pitie:1l 1OO%džús,1,5l miner.Rajec sedmokráska
...snažím sa prekonávať...aj keď je to ťažké,ale ja už chcem konečne zoskočiť z toho nekonečného kolotoča!...
už som schudla kilo:-))) ešte zostávajú tri kilá...