Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
Futuristkaa, dakujem aj ja vam vsetkym drzim strasne moc palce....vjem sama co prezivas ja sa toho tak isto bojim ale ja to potrebujem a ked uz nebudem potrebovat asi budem mat podobne mylsienky ale viem ze kebyze jem tak malo ako ty spomali sa mi iba metabolizmus.to co ty papas je malo aj pri chudnuti ja som papala podobne ked som sa snazila nabehnut na normalny jedalnicek ale aj toto je velmi malo.dnes to uz viem ver mi nehovorim ti to preto lebo ta chcem donutit jest ved to ani sa neda kym sama nechcesale ja chcem nechcem len neustale mysliet na jedlo a byt hladna.
dnes som zjedla
R:2 grah.rozky so syrom a sunkou+zelenina
d:zlty melon
O:porova polievka so syrom
3 parene buchty
ol:carro napoj
teraz na veceru si dam:2 chleby s natierkou +zelenina
a na druhu veceru si dam smotanovy jogurt s jablkom
a ziadne zdrave nezdrave.
a este nieco baby co som sa dozvedela v nemocnici mozete vecer zjest aj sacharid nakolko su potrebne na to aby vo vasom v tele v noci rozkladali tuky bez nich to nejde:)
iwa teba naozaj obdivujem!a držím ti palce aby si pokračovala v tejto svojej novej ceste...ja mám pre istotu teraz strach že priberiem kedže ani do skoly nechodim a som vacsinou len doma ked je aj tak skaredo a nikam sa neda- upratujem, snazim sa aj v zahrade nieco pomahat..ale bojim sa proste ze je to malo pohybu:(
R- plátok celozrnného chleba, trošku mlieka
O- nezahustená polievka s cícerom, plátok chleba
V- bude jablko a kaleráb
V2- tvaroh, cereálie(to viem že je zle ale to potrebujem proste večer, však ma poznáte)
viky 123, poviem ti ze ja osm chcela viest "zdravy zivotny styl" a prepracovala som sa k anorexii...bala som sa dat do ust vsetko okrem zeleniny a ovocia.potom aj ovocia.nastastie osm uz niekde inde.vobec ma neuzaujima ci to je zdrave alebo nie snazims a jest vsekto a pravidelne a vdaka tomu sa nemusim bat.netvrdim ze je to lahke a ze nemam vycitky ale cely zivot rozmyslat nad jedlom ci som nezjedla vela a kolko to mohlo mat kcal zatial co ostatni si uzivaju stastne chvile.mna toto uz nezaujima ziadna zdrava vyziva, ci som si nahodou chlieb nenatrela nahrubo, ,,,koniec ppp...apson sa snazim!
silvus,myslíš?lebo sa snažím zdravo:)hádam sa mi podarí prejsť na zdravý životný štýl:)
iwa,presne tak!aj ja sa chcem znova smiať,znova byť veselá a zdravá...len je za tým taká strmá cesta:/
včera:
R:Activia višňová+145g banán,višne
D:100%džús pomaranč.
O:zelen.polievka+celozrnný kus-kus so zeleninou(mrkva,papr.,paradaj.) a bielym jogurtom+zel.šalát
Ol:biely jogurt+marhuľa
V:jahodový jog.Jogobella,jablko so škoricou+sušené figy
V2:nutridrink jahoda(100ml)+2,5dcl multivitamín.sójové mlieko
pitie:1l 100%džús,1,5l Rajec miner.šípka
...akosi mi ale nechutilo:/asi to bude aj tým hrozným počasím,stále len leje...a ževraj leto!
poviem ti ze ked osm mala viac kil citila som sa aj lepsie aj som lepsie vyzerala viem to!nastastie to som uzž prekonala choru mylsienku mat 40 kg samozrejme cem mat malo ale nie 40...mylsim ze cast anorekticky vo mne ostane...ale cem zit normlane a nemysliet len na jedlo a ako vyzeram.vies keby si sa ty citila sexy vyzarovalo by to z teba a aj keby ti dakto povedal ze ti trci usnka abo podobna"vtipna"poznamka mala by si ju s ironiou prijat a stale sa citit fajn.ver mi aj mna chlapy obdivovali ked osm mala viac kg.ja hcem zit normalne konecne toto vsetko nestoji za to!
Ahoj Iwa,
ďakujem že si odpísala, je pravda že sa snažím neveriť tomu čo vidím boli časy keď aj modelky sa mi zdali byť tučné :(....
čo sa mi teraz zdá nepochopiteľné. Už dlhšiu dobu som sa cítila fajn a normálne som jedla, lenže toto ma zneistilo.
Pred ppp som sa necítila tučná, ale spolužiaci na plaveckom sa mi smiali a mali pravdu keď som sa uvidela na fotke s ostatnými babami bola som tučnejšia ako ostatné(to bolo už dávno). A tak sa to začalo.
Musíme to prekonať.
ALice 29 , mala by si sa na chvilu neobzerat.je to to najlepsie co mozes urobit nesledovat sa.pretoze to co vidis neje realita ale vyplod tejto choroby.ako je mozne ked mam 41kg sa vidim tucna ked sa realne nad tym zamylsim neje to rpavda cize tomu tam neverim.verim svojmu vnutornemu pocitu a ppp mi vsetko bralo!verim tomu co citim a ja citim ze ma tlacia kosti!chcem vyzerat normalne a zasa sa smiat co s ppp nedokazem.
Iwa,
a ja prekonávam ppp a som rada, že konečne tu dal niekto normálny jedálniček. Držím Ti palce, nech sa z toho dostaneš. Prosím Ťa prečítaj si môj predchádzajúci príspevok v tejto téme. Chcem vedieť či je to nornmlne, ďakujem.
baby takymito jedalnickami sa z toho nedostanete. ja dnes ako ma pekne ucili v pezinku
R:dva grahamove rozky so sunkoua syrom+paradajka
d:jablko
o:cesnakova polievka s krutonmi a syrom
grilovany encian s varenymi zemiakmi
ol:zlty melon
v:perkelt kuraci
v2:keiserka s maslom,morcacou sunkou+paradajka
a sice ma trapia trosku vycitky ale chcem znova normalne zit
R- tvaroh odtučnený s džemom
O- za hrsť cestovín, cukina s rajčinou na olivovom oleji
S- malá miska čiernych malín
V- bude Kinder mliečny rez
V2- piškóty (viem že toto je zle ale musím mať niečo k telke)
Inak váha ráno 47,1 čo som rada, ale bojím sa teraz že zase bude stúpať keď je tak škaredo a nikam sa nedá, človek len posedáva a nič nerobí:/