Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

silvus28

Dnes:
R: banán+marhule, káva
D: jablko, káva
Obed: DUSENé PARADAJKY (3 ks) na cibuľke s bryndzou a grah. chlebom (pol krajca)
Ol.: ovocná miska (melón, marhule a mrkva)
V: jogurt s amarant.perličkami+grah. rožok
2.V: bude asi ricotta+orechy
Váha stále rovanko ako včera

[zruseny3]

raz do tyzdna by ti malo stacit, ak sa chces teda vazit. ale tym ze sa vazis casto, más zmeny nálad a tá vaha ti neda pokoj. skus ju odlozit. a pekne skus papat 5-6x denne. staci take porcie, aby si nemala pocit plna. treba si na tu pravidelnost zvyknut. aj ked je to tazke.

neviem aky mas vztah s rodinou. ak sa bude za teba rodina hanbit, s tym nic nenarobis. nikto nie je dokonaly. chodis k nejakému psychiatrovi, psychologovi alebo terapeutovi?

elisabeth_

ja by som sama najradšej tu vahu zahodila. niekedy sa aj 4krat denne važim. Rodine o tom povedat nechcem, bojim sa že by ma nepochopili, ale vidia že nejem všetko a že mam s tym problemy ale viac nevedia. Už som to aj chcela povedať mame, ale nechcem aby bola zo mna sklamana

ALice 29

elisabeth,
ja to robím tak, že si dám len kúsok toho na čo mám chuť a zbytok dám niekomu, inak by som sa nezastavila a zjedla všetko.
Určite všetko znova schudneš.
Alebo urob ako Ti radí doodie.

[zruseny3]

a neváž sa každý den.
Babulky, ja by som vam tie baterky došla zobrat z tých váh a zahodila strááášne daleko. Cim viac sa važiš, tym horšie... a myšlienky su zas v...

[zruseny3]

no, ale nie zas sa zdrat, ze ides chudnut. To nieee. Stopni! Daj normálne pravidelne tak 30 minutové prechazky. Nemusís sa týrat. Skus si napisat zoznam, ktoré potraviny su pre teba problematicke a skus sa im vyhybat a odolat,lebo vies, ze potom prídu vycitky. Bolo by dobré keby si povedala aj rodine, ze ti niektoré potraviny robia problém, aby ti ich nekupovali. radsej nech kupia ovocie.

elisabeth_

no ved musim to vychodit, zhodit fuj zbavit sa toho tak rychlo ako som to aj nabrala. rano sa odvazim, uvidime.

mas pravdu, už sa budem radšej uplne vyhybat ako sa potom takto trapit koli dacomu na co som už aj zabudla že som jedla..

[zruseny3]

Trestáš samu seba za to, ze si si dovolila viac.
Nič neboj, to vychodíš.
Skus sa vyhýbať "zakázaným" potravinám, ide to. Ale ak si raz za cas das, tak to vobec nebude vadit. :)

elisabeth_

par dni som sa tu neozvala, lebo sa za seba hanbím. dva dni po sebe som jedla všetko doradu. Už viem čo je moj problem, nemožem si dat ani kusok z dacoho "zakazaneho" lebo potom už neodolam:( takže za tieto dva dni som pribrala asi 4kg t.j. 52kg som mala predvčerom. Plakala som ako male dieťa zato, tak včera som nic nejedla, dnes som si dala: R: jogurt
O:hubova polievka z mrvenickou (vraj jedna porcia ma 22kcal) ?? namiesto masti bol v polievke olej
Ol: maliny,uhorka, kusok z kolaca:((((

musim tie 4kg dat dole, ked nemam 48kg, tak si pripadam ako prasa dva dni pred zabijackou:(

+ asi 3kavy a vobec ziadna voda, akosi zabudam pit

ALice 29

Ahojte,
dnes mám pocit, že jem ako normálna baba
R- 7 days, žemľa so syrom
D jogurt s vločkami
O guláš, trochu vločiek
O káva so zmrzlinou, chipsy(to ma trochu mrzí)
Pekný zvyšok dňa