Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

alexandraaaa

r: pol rozka so sunkou paprikou
obed vareny zemiak 2 sampoiny vyprazane
vecera: nanuk, pol parky
vecera2: syrova bageta - vyzvracane

elisabeth_

Leticia- ano, proste sa citim hnusne ked mam 50, lebo ja som aj nizka, mam 163cm. ked mam 48 tak mi je hned lepšie, aj ked je to len cislo ale to je už o psychike.mrzi ma že si hentak dopadla, skus si dat aj na ranajky daco,aspon daco lahke a na večeru skor daco ine ako cokoladu, možno si povieš co ja ti mam radit ked mam taketo problemy, je to len moj nazor

doodie- viem, už ma vela krat nacapala ako sa važim. asi jej to aj poviem že co presne sa deje, len musim nabrat odvahu, v pravu chvilu jej to poviem. musi sa to pohnut dalej

[zruseny3]

eli, ved to, ze ta no nuti vazit sa. mame robis starosti uz tým, ze ona vidi, ze sa nieco deje, ale nevie co. mozno len tusí. nejak opatrne by si jej to mohla povedat a poziadat ju, ci by s tebou isla k nejakemu psychologovi, ci psychiatrovi. nemas sa za co hanbit. nie si v tom sama. A radsej sa to snazit stopnut a zabranit aby to bolo horsie, ako sa dalej trápit. ide to. :)
peknu dobru noc vam vsetkym prajem. :)

LETICIA

elizabeth a ty akoze chudnes? poviem ti po pravde ked som vazla tak 53kg som sa citila fajn a schudla som, pre problemy so aludkom som njedla nic aj teraz nejem normalne na 46kg a az teraz sa citim zle... a vysku mam 165cm.
R.nic
o: svieckova, hovadzina, 3 knedliky

a 4kocky cokolady milky, to je moj den.

blondula

najlepsi jedalnicek je jedalnicek nasich materi a starych materi...akurat som spraskala 4 velke kusy marhuloveho kolaca a vypila pol litra kakavka :PPP pokym pridem od sprchy asi este 1-2 kusky spapam :P

viki123

iwa,ja som na tom podobne bola,u mňa sa anorexia tiež nevyvinula z túžby po chudosti,nechcela som schudnúť,ale z toho,že sa začalo na mňa všetko sypať,mala som nejaké problémy a dostala som sa do depresií a ani neviem ako,postupne som prestala jesť,prestalo mi chutiť,prestalo ma všetko baviť,stratila som všetky záujmy,prestala som chodiť von,stratila som priateľov,mala som pocit,že ma nikto nechápe,nikto mi nerozumie a že som všade zbytočná...najhoršie bolo,že už som sa aj chcela z toho dostať,začať znova jesť,znova nájsť zmysel života a hľadať to,prečo sa oplatí žiť,že je na svete veľa krásnych vecí,ale už to nešlo:/je to hrozné bludisko a je tak ťažké z neho nájsť východ:/

iwa3333

baby bude to zniet neuveritelne ale ja som takymto jedalnickom a to tak jem vyse 3 mesiacov pribrala 1.50kg.mam 162 a 41.5kg.chcem rpibrat vyzeram strasne.len nevjem kedy by osm mohla zacat cvicit aby mi narastli aj svaly a nie len tuk.v tomto by ste mi mohli poradit.noa co sa tyka sladkosti vyprazaneho a ppodobne predtym mam aj ja respekt to nejem ani ja ak sa mam priznat.jedine v nemocnici ked nebolo nic ine na vyber.mylsim ze kym sa dopracujem ku sladkostiam bude to este dlho trvat.napr u mna sa anorexia nevyvinula ze som chcela schudnut.zacala som jest pravidelne a da sa povedat ze vsetko a zistila som ze to ide dole a zrazu sa mi to pacilo a chcela som sa dzravo stravovat aby osm si to udrzala ale ono to slo dole a dole....a uz som nedokazala jest.najhorsie bolo ked osm nedokazla uz mysliet na nic ine rano som s tym vstavala cely den som s tym zila myslela som na to ked som zaspavala a aj sa mi o otm snivalo.bola osm na totalnom ale totalnom dnes.netvrdim ze ani dnes ma netrapia vycitky a nemyslim na to ale ano a este ako ale snazimsa hlavne v jedle nepolavovat!lebo to je zaklad liecby.plus baby za anorexious a vzdy skryva daky problem to nie je len o "chudosti".dnes to uz viem.

viki123

iwa3333,ale ja to nemyslím tak,že chcem chudnúť...ja chcem len žiť zdravo,normálne:)konečne vyjsť z toho bludiska PPP...som rada,že niečo konečne vôbec zjem,že som sa prebrala a jem,čo a kedy mi chutí,aj keď len to zdravé.Proste mi vôbec nechutia sladkosti,chipsy,a nemôžem ani cítiť niečo vyprážané alebo mastné...to by som nikdy do seba nedostala...
Aj ja ťa veľmi obdivujem,že si taká silná a naplno bojuješ,že sa dokážeš prekonať,máš naozaj dobrý jedálniček-taký normálny...držím ti veľmi palce!:)

elisabeth_

no malo by mi to stacit, viem že sa vaha meni počas dna a všetko ale aj tak ma to nuti sa stale važit.
S rodinou mam dobry vztah, s mamou si rozumieme aj všetko ale nechcem jej pridavat starosti, ale určite daco tuši. určite. Vela krat ma videla ako som jedla všetko doradu a iba sa na mna pozerala a potom videla ako sa trapim koli tomu, ako na druhy den nic nejem, som nervozna a vazim sa. takže isto to aj tak vie len mi nič nepovie.
A nechodim k ziadnej psychologicke ani nic podobne, chcela som ale nenasla som odvahu
teraz som sa važila, mam 50kg takže ešte tie dve dole, zajtrajsi jedalnicek bude
R: jogurt
O: maliny
V: pohar mlieka