Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
silvus zuby by mi vypadli keby som zvracala 10 krat za den, a kazdy den,to nerobim.
ja sa snazim nejset.teda jem minimum.ked nieco zakazane ziem zvracam..
tkaze tak
silvus,
ked si das melon alebo jablko a kavu, nepokakas sa?:)
ja akurat teraz pijem kavicku a dojedla jogurt-ranajky, dako som dlho spala
milá alexandraaaa: "teš sa" že ti za chvíľu vypadnú zuby keď zvraciaš, men sa tak zlomil predný zub, odvtedy nezvraciam...
oprava: kvargle
dnes bude:
R: melón, káva
D: jablko, káva
obed: kuskus, tofu, "kavrgle", orechy
ol.: asi marhule
V: kuracie stehno s horčicou a grah. chlieb
aj mne sa toho veľa v živote zmenilo a pokazilo odkedy som zacala dietvat a upadla až sem. sla som do diet s tym že budem stastna-a som? nie..
ja si tiež stale pripadam tucna a tiež ma už asi tri dni boli zaludok, zacali mi padat viacej vlasy a menstruaciu som nedostala etše:( už 2.mesiac:( ale ved nemam podvahu tak neviem prečo ju nemam sakraa
Dobru noc
Purpleness...nikki99 dlho som vas tu nevidel...dufam ze sa darii baby...drzte sa :))
elizabeth neviem, ale ja mam asi ten isty problem, ze ked som mala 53kg som sa citila hnusne tucna a teraz mam 46 a stale si myslim, ze som tucna aj napriek tomu, ze kazdy mi povie, ze som ako spilka. ranajkovat nemozem, lebo mi je na grc. a dnes cely den ma boli zaludok, takze nic.
dnešný jedálniček:
R:125g Activia lesné plody+marhuľa
D:100%jablkový džús
O:celozrnné špaldové cestoviny so zeleninou a bielym jogurtom(paradajky,paprika,zel.šalát,mrkva)
Ol:jablko so škoricou,marhuľa
V:135g Probia lesná jahoda+banán
V2:2,5dcl sójové mlieko+100ml nutridrink jahodový
pitie:1l 100%džús,1,5l Rajec miner.šípka,2,5dcl čaj aloe-vera+černice
...presne tak,aj mne sa úplne všetko zrútilo,toľko som toho stratila...:/
vuiem co je to byt zavisla od ciselka na vahe a verim ze to este potrva ale manipulovat s jedlom koli otmu nemienim a ani aby mi to zaberalo 90%myslienok.radsej budem cvicit a nejako sa snazit daco robit ako sa obmedzovat verim ze sa to da udrzovat.aj tak je ot vsekto o nasej hlave.verim ze kazdy z nas bol stastnejsi kym neriesil svoju vahu ono si ot len treba upratat vo svojich hodnotach.ja chcem ziskat spat svoj zivot ktory bol fajn bez ppp vdaka tejto chorobe sa mi zrutil cely zivot a verim si menej ako kedykolvek predtym.zamyslite sa ci to je len o tom cisle na vahe alebo chyba je nekde inde...