Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
ahoj bingham,
ja som bola na dovolenke mimo SR takze som sem nechodila, ale vidim ze tu vela novych ludi prislo. A ako sa mas? Hod jeden jedalnicek :)))
SmajliQa,
ako? vidim masko a ryzu :) a klasicky slepaci vyvar:)) Ako bolo na dovolenke? papala si dobre?
nikki,
mrzi ma ze si sklamana z tych 2kg naviac :( je to len cisielko... A asi to bude preto lebo tvoje telo je zvyknute na kazdodenny beh, a teraz to nemalo tak mozno si spravilo zasoby... neviem :/ kazdopadne, nebud smutna, USMEV! :))
Dobry den prajem :) Som tu spat oddychnuta a citim sa dobre. Naozaj, velky stres zo mna opadol po prijimackach, a teraz cez prazdniny len oddychujem. Pozorujem aj to, ze ppp sa mi vzdaluje, comu som rada, ale nechcem to zakriknut :) Snazim sa papat, aj mi chuti, a snazim sa neustale nieco robit co mi zamestnava mysel.
napr dnes som mala:
R: asi 125g odtucn. tvarohu + 1 broskyna, 1 Bebe keks
D: pomarancove Caffe Latte
O: zapekany karfiol so zemiakmi a slaninkou + 1 paprika, 1a pol Bebe keksu, 4 para orechy, 5 PL ananasoveho sorbetu
a co takto PK?
R: cornflaky, banan, dzem
D
O: masko, ryza, zeleny salat
O: jablko
V: slepaci vyvar :)
R- plátok celozrnného chleba
O- trošku zemiakov, kuracie mäso na prírodno, šalát
V- bude tvaroh
2V: čerešne
Myslíte že sa dá pribrať pri takomto jedálniku, keď sa skoro vôbec nehýbem- len nejaké bežné denné upratovanie a pod.
dnes bude:
R: káva
D: káva, dve malé jablká+1 marhuľa
Obed: grah.chlieb, cottage, orechy
Ol.: dve jablká
V: grah. chlieb s bryndzou a tofu, paradajka, paprika
Váha mínus 100 g od včera...
bingham:
ahoj, este som tu :) len ticho sledujem....
objavilo sa tu mnoho novych ludi, tak som ani neprispievala.....
som trochu smutna, lebo od stredy som chora-dajaka chripka, a nemohla som sportovat.... ale chvala bohu som sa neprejedala-len medu som zjedla dost a caje som pila na litre....comu sa cudujem, lebo vacsinou ked necvicim, tak sa prejedam....
a dnes som sa postavila na vahu a plus 2kg !!!!! :( neviem preco...nechapem to !
som dost sklamana....a pritom som jedla pravidelne ako vzdy !!!!!!!
ahojte,dnes:
R:Activia marhuľová+celozrnné cereálie nestlé Fitness a 2 marhule
D:100% jablkovo-grapefruitový džús
O:zeleninová polievka+celozrnný kus-kus s bielym jogurtom a zeleninovým šalátom(3 mrkvy,paprika,2paradajky)
Ol:ovocná miska(jablko+nektarinka)
V:330g jogurtové ml.(Klasik yoghurt drink)čučoriedkový+banán
V2:3dcl sójové mlieko s vápnikom+nutridrink jahodový
pitie:1l 100%jablkovo-grapef.džús,1l pramenitá voda materina dúška
r- rohlik maslo struhany syr - zapečené v trube, chrumkave, mnam, k tomu rajcina a paprika, kava, čaj
bebe, kinder čokolada
jablko
o- ciganska, zapekane zemiaky, opekana cibula, horcica, kukurička mnam mnam, mlieko
hodinka poobednajsieho sladkeho spanku
v- rohlik maslo syr dva vajcia skoro namakko, rajcinky, paprika
čaj
:)))
3dni pod "kontrolou" takže budem museť jesť normálny obed:(((( po ktorom mi je úplne ťažko pretože nakolko je vonku tak hnusno vôbec sa nehýbem! Len jem a jem! Je mi fakt zle!
R- plátok celozrnného chleba
S- polka jablka
O- kuracie mäso na prírodno, zemiaky(omastené maslom), šalát, kurací vývar (!!!!)
V- bude jogurt/čerešne
Inak váda poobede ako vždy 47,7aspoň že tak:/