Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

LETICIA

R: nic
O: 1 rozok so sunkou+ pol paradajky a 2 platky papriky

OB:kava
OL:nic
V:2malicke pecene zemiaky v supke
V2: 1gofry a jadovoy dzem+banan
ja mam trocha viac posunuty hamonogram vstavam o 11 na obed cize ranajkujem o 1 na obed a do 5 mam dost z ranajok.

iwa3333

R:dva chleby s maslom a sunkou syrom+paradajka
D:chlieb s natierkou a sunkou+paradajka
o:zemlovka+bebe keksy
ol:zemla s natierkou+zelenina
V1:rizoto s morcacim masom
V2:bude asi jogurt s ovocim

snazim sa priberat...:)je to oka?

viki123

aj ja ďakujem...dúfam,že to pôjde...
včera:
R:125g Activia čučoriedková+celozrnné cereálie Fitness+banán
D:mrkvový nektár,330g jogurtové mlieko Activia Fresh malina-gran.jablko+banán
O:celozrnné špaldové cestoviny s bielym jogurtom(125g)a zeleninou/mrkva,paradaj.,paprika)
Ol:125g Jogobella marhuľová,sušené marhule+cereálna tyčinka nestlé Fitness a veľké jablko(fakt ako 2-3 dokopy:)
V:2,5dcl jogurtové mlieko broskyňa-maracuja+obilninové škoricové peniažky+banán
V2:čučoriedkový jogurt+celozrnné cereálie a banán +3dcl sójové mlieko
pitie:1,5l Rajec min.sedmokráska+0,75l Rajec,0,6l 100%ananásová šťava s obilninovou vlákninou
...pokúsila som sa navýšiť na desiatu,a zas som pojedla strašne veeľa banánov:D,no a čo,veď to potrebujem...aj keď sa cítim táák prejedená,ale nevzdávam to!idem ďalej,nechcem sa vrátiť naspat...

viki123

doodie,tak to je fakt pekny citat:)presne,aj ked pridu pady alebo zlyhania,ked sme na dne,musime sa postavit a zacat kracat dalej...aj ked sa ešte potkneme,ale to je znak,ze kracame:)
ja uz chcem konecne najst vychod z tohto nekonecneho bludiska...bude to sice tazke,ale ja chcem bojovat...viem,ze musim pribrat,nebude to lahke,a viem,ze este velakrat spadnem,ale chcem byt zdrava a zacat zit!:)
takze vcera:
R:125g Activia tropické ovocie+celozrnné cereálie nestlé Fitness+nektarinka,čaj
D:0,75l mrkvový nektár
O:celozrnné bazalkové cestoviny s bielym jogurtom(125g)a zeleninou(veľa cherry paradajok,paprika,strúhaná mrkva)
Ol:330g jogurtové mlieko Activia Fresh jablko-kiwi-limetka+suš.BeBe dobré ráno figové+banán
V:celozrnné cereálie,škoricové obilninové peniažky s citrónovým jogurtovým mliekom(330g)a banánom
V2:150g jogurt muller smotanový+malinové musli(mix cereálii,ovsených vločiek+suš.ovocie,ľan a slnečnica)+banán
+3dcl sójové mlieko a 100ml nutridrink
pitie:1l Rajec min.breza,1,5l Magnesia mango-zázvor,3dcl ovocný čaj(0,75l mrkvový nektár)
...a viem,ze ak to chcem,musím zaradiť aj niečo sladké,takže pomaly skúšam sušienky,musli tyčinky a veeľa banánov:D

nikki999

ahojte... teraz som bola dost zaneprazdnena, aj som si uzivala vikendy-grilovacka-dala som si klobasky po dlhooom case, az 4 :D ale take tenke ... boli fakt super... plnene syrom.. aj obalene v slanine.. mnam ! strasne som si to vychutnala.. s horcicou a zeleninouuu :) aj gulaaas... plus vinko... no aj domaca palenka :D a nemam vycitky ! zaludok mi nereagoval najlepsie, ale nech si zvyka preboha :D

aaa bola aj cokolada ! aj nanuk :)

vcera:

r: ovsaky,jogurt,cernice,maliny,domace susene marhule

d: polka tvarohu, polka jogurtu, cernice

o: kuracie prsia, ryza, hrasok, zeleninovy salat

o: mandle, acidko

potom pol hodina beh a 45 minut posilnovanie

v: platok celozrnneho chlebika, hermelín cesnakovy, feta syr, cottage - plus zeleninovy salat - MILUJEEM SYRY ! :)

aa samozrejme veeela vody plus bazovo-matovy domaci caj :) mnam...

inac v poslednej dobe som dajaka nafuknuta ! neviem od coho ! mozno vela mliecnych vyrobkov ? alebo zelenina ? ci ovocie ?

[zruseny3]

nasla som pekný citát:
"Neviem ako dlho a kam budem padat, ale viem, ze ked padnem, vstanem, oprasim sa a pojdem dalej."

[zruseny3]

ahojte,
hillary, aj ostatné. nemyslite na to, ze sa "niekedy" vyliecite. myslite na to, ze sa "urcite" vyliecite. :)
A určite si v tej hlbke duše dokázeš predstavit aj to ako si zdravá. Tak nech tá dobrá zdravá predstava prebije tu zlú chorú. :) Každá jedna z vás ma na to, aby to dokazala. Ale musíte si dovolit vyhodit PPP a povedat si, že nech sa deje čokolvek, tak vas to nezlomí a idete za svojim zdravím a štastím..

iwa3333

veriim ze mi vlasy dorastu....dufam v to a mozno aj krajsie ako osm mala....myslela osm ze ked pridem o ne uz pridem po vsetko...ale snatzims a naozaj idem dalej a verim ze vyliecit sa da...len to je vsetko o nas....ako my bojujeme a chceme...baby chcem sa aj ja opytat zas ze co na druhu veceru ked uz nebudem chcet priberat?teraz som sice v priberajucej faze ale asi potom o 8 rozok nebude vhodny....dakujem moc pekne....

hillary

kocky co mi poviete na calamadu a kysle uhorky na veceru strasne mi to zachutilo a neviem co je vhodnejsie ci kura klasika s trochen ryze alebo ta calamada a tie uhorky nikde neviem najst tabulky