Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
iwa, ako som ti pisala uz predtym, zrejme mas velmi rychly ten metabolizmus... skusala si krupicnu kasu jest? skus si davat kazdy den, mozno to pomoze :) Neviem no :) alebo take ze palacinky (ja z nich vzdy priberiem..)
iwa, neries, zasa chces byt perfektna. raz perfektna v nejedeni, inokedy v jedeni.
nevaz sa, pokial vies, ze jes dostatok a ze sa nesnazis chudnut, nepotrebujes poznat svoju vahu ...
baby ja tomu nerozumiem...zas mi vaha tsoji...ostala na 44kg pri mojom jedalnicku tomu absolutne nerozumiem...ved mam pocit ze sa az prezerieram vcera napr:
r:88g bageta s natierkou plus usnka a paradajka
d:rozok s maslom a lekvarom
o:polievka
pecene kura so zemiakmi+zeleninovy salat
ol:jogurt mnam duo+nektarinka
v1:bageta s natierkou a syrom+zelenina
v2:rozok s natierkou a sunkou+zelenina
co rrbim zle prosim poradte....kde mam pridat alebo co...dakujem moc
purpleness: no vidim ze tiez si si uzila vikend :D :P ale bolo fajn nie ? :) a ani vycitky nemas dufam :P
vcera:
r: ovsaky,jogurt,hrozienka, 10 broskyn :D:D
potom hodina beh
o: cuketove placky plus zelenina
o: polka tvarohu, cucoriedkovy jogurt, acidko
v1: cely melon :D
v2: 2 platky sunky, 4 platky syra, polka parenice plus kopec zeleniny...:)
dnes (teda vlastne vcera)
R: v podstate neboli lebo som vstala o 13.00
O: asi 125g tvarohu+1broskyna, med
O: kokosove latte, marlenka so slahackou
V: spagety (asi 90g) so smotanovou omackou a krevetami
V2: 1 biela Activia+cucoriedky, 1 cok. bonbon
nikki, som rada ze sa citis dobre :) to je hlavne, uzivat si zivot bez tych hnusnych myslienok...
ja si ho tiez uzivam:D
R: ovocno-ovsene vlocky s mliekom
D: 1 cok. plnene vajicko
O: spagety (asi 90g) so smotanovou omackou a krevetami, asi 3PL cok. zmrzky
O: 1 jablko
V: no tak vecera bola taka, ze alkohol s dzusom (zurovali sme celuu noc), a plus som pozrala soletky, chipsy, 2 cookies keksy, 1 kusocek pizze a rano o 4.00 som si dala jedneho maleho Pribinacka :) (ked som zistila aky je kaloricky, dakovala som bohu ze taketo veci nejedevama...)
Medzi veľké objavy nášho storočia patrí poznanie, že zmenou postoja, môžeme zmeniť svoj život. (William James)
no po sto rokoch som tu opat a vidim ze tu ludia konecne aj nieco jedia a ne ze 4x denne polku jablka, takze leto funguje, to som rada !! :-)
takze ja dnes od obeda asi do siestej som sa tesila z pocasia v prirode takze popri jedeni som bola v pohybe
rano este 30min beh nalacno
R celozrn chlieb, sunka, syr, rajcina paprika /zo zahradky mnam/
D trochu hrozna, slivky (cca 100g),tvaroh, acidko
O: (v prirode) parenica (mnam!!)rozok, zeleninka
ol.: PIVO :D
V: kuracie masko, ryza, zeleninka
V2: sojove "maso", zelenina
a nejaka kava, caj, voda.. :-)
uz sa tesim na zajtra :))
bingham: pekny jedalnicek ! zavidim chlapom ze mozu tolko jest a nepriberu ! inac co cvicis ? posilka ci aj nieco ine ? bicykel ? beh ?
ja vcera:
r: ovsaky,jogurt,hrozienka,kokos,broskyne
d: cernice,tvaroh,jogurt
o: spagety zapecene s paradajkou, cibulkou, bryndzou
o: melon plus strapec hrozna
hodina beh
v: platok celozrnneho chlebika, polka cottage pazitka, tri platky neudeneho eidamu plus kopa zeleniny...
potom vecer hmm trocha alkoholu :D aa okolo polnoci tri kusky pizze..-vytancovane :D
potom rano u priatela asi po 5 rokoch normalny biely chlieb-jeden platok s maslom, plus eidam syr plus hermelin plus paradajka....ovocny caj
potom okolo jednej broskyne..
a doma obed o tretej: cuketove placky s jogurtom ochutenym cesnakom a bylinkami plus zeleninovy salat
potom hodina beh
a vecer: celozrnny chlebik, 4 platky morcacej sunky,syr, cottage, zelenina :)
a nemam vycitky ani kvoli chlebu ani kvoli pizze ! citim sa ovela lepsie ! ani som sa nevazila asi dva tyzdne a kaslem na to !
Pribrala som nejaké to deko a dobrý pocit z toho nemám:/ aj keď viem že je to nevyhnutné, bojím sa že to neukontrolujem a zase to skončí na vysokom čísle nejakom:(
R- 3rajčiny, polka celozrnného chleba
O- grahamové cestoviny s grankom
S- melón
V- tvaroh osladený džemom
V2- piškóty