Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

Purpleness

bingham, viem, tie ovsaky vecer... ale ved 1 lyzica mi neublizi nie? :D
LUKYSN, myslis, akoze spravne jedlo? akoze dobre? a nebolo to trochu malo? teda ta vecera.. mrkva a mlieko :D ale ked som pripita, tak nevladzem jest :D

bingham

dobre dobre...to sa mi paci...treba bojovat :))

a zase tie ovsaky...na vecer :DD..ale nevadi...dolezite je ze papas :))...nabuduce skus na tu V2...si dat tvaroh :))

Purpleness

bingham,
nie nie, "nevykaslala" som sa na to:)) bojujem!
A cudujte sa svetu, po dovolenke co som bola, a mali sme tam svedske stoly, som nepribrala ani 100g!!! a to som do seba hadzala vsetko! samozrejme nie plne taniere, ale z kazdeho trosku na ochutnanie. Plus, kazdy den som mala veeela zmrzliny :)
Aj ked sa musim priznat, chytali ma obcas depky, ze priberiem, som tucna, blabla... Ale drzim sa no :)

Purpleness

ja som vcera mala:
R: asi 125g odtuc. tvarohu+1PL ovs. vlociek+ 1 nektarinka, med
D: 50g celozrnnych BeBe keksov
O: dusene papriky, rajciny a fazulka na cibuli + platok celozrn. chleba, 2 cok. bonbony, 1 Merci cokolada, 3PL ananasoveho sorbetu
V: 4dcl bieleho vinka :))
V2: 1 mrkva, 1PL ovs. vlociek s mliekom

bingham

smajli...supeeer...len tak dalej drz sa :))))

purpleness...uz som myslel...ze si sa na to.... :DD....tak pekne pis dalej...nech vieme ako to s tebou vyzeraa :)))

niki...a co ty.. ???...len pekne davaj tie svoje ukazkove jedalnicky....nech naberiem aj ja niaku inspiraciu.... :)))...a moje jedalnicky radsej vynechajme....lebo toho teraz jem strasne vela...same nezdravosti :DD

LETICIA

silvus prave tym co jes neschudnes a cim menej jes tym viac priberies. toto uz je chore ako ty sa stravujes nic varene, same kavy, uhorky, ze ti nieje este z toho zke, sa cudujem ze taky zaludok ako ty ti stravy tu uhorku, ktora je tazka na zaludok.

LUKYSN

Silvus, jedna rada pre teba za to všetko môže káva ;)kontaktuj ma mailom a ti to vysvetllím bližšie lebo tu by to bolo rozpisovania :)... garantujem ti zlepšenie ;)

alenka98765

Ja občas pozerávam ten program ste to co jíte. A naberete odtial vela dobrých rád. A ozaj jest treba pravidelne a nie len cely den pit kavu a k tomu jeden jogurt. To je riadna hlupost.