Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
iwaaaaa ja som mala tento isty problem kupila som si taku drahu kozmetiku neviem ci 60 eur to stalo ale fakt mi to pomohlo odvtedy nedam an to dopustit som myslela ze to bude blbost a ze ten moj nedostatok stravy (kazdy sa len cudoval z coho to mozem mat ) len si neviem spomenut ako sa to volalo ale fakt to bolo vyborne , skoda tych vlasov :(
baby myslite si ze sa niekedy vyliecime? lebo ja aj ked mam lepsie obdobie za poslednych dvanast mesiacov to boli nieco cez dva mesiace , no mesiac lebo aj tam som mala vypadky velke , no dva tyzdne ked odratam aj to zachvatove prezieranie ale stale to je vo mne stale stale stale stale uz strasne dlho a aj ked velmi chcem tak v hlbke duse si myslim ze sa to nikdy nebude dat napravit naporiadok tak aby sme zili ako normalny ludia , este aj ta amy zomrela chudiatko hadam jej je uz lepsie
vyholila osm si hlavu koli vlasom lebo mi neuveritene padalia uz som sa na to nedokazala pozerat a furt to neustupovalo....bolo to to najtaszie co osm zatial urobila lebo prist o vlasy je velmi tazke...ale konecne osm pribrala na 44kg...cize verim ze to pojde stale hore este ma cakaju 4kg dufam ze do konca prazdnin budem mat svojich 48 a vlasky uz budu v poriadku rast,,,baby nesmierne vam drzim palce...je to vsekto velmi tazke neverila osm ze takto ja dopadnem no moze sa to stat hocikomu hlavne netreba vsetko zahadzovat a snazit sa ist dalej lebo zivot stoji za to a s touto chorobou je kazdy den iba utrpenie...
ahojte... tak ja dnes odchadzam do toho anglicka... som rada, ze som to dokazala skor, ako odidem..
drzim aj vam palce. pa
citat vas budem aj nadalej, ale prispievat uz nebudem, strasne vam vsetkym prajem,a by ste sa vyliecili, ani neviete ako.
ahojte baby,tak som aj ja spat doma z dovolenky:)Ked to mam zhrnut,musim povedat ze bolo vela peknych dni,aj ked prisli aj nejake pady:(ale rychlo som sa z toho dostala,sla som sa poprechadzat po pláži,divala sa na more a po chvili sa mi znova rozjasnil svet:)Myslim,ze mi to velmi pomohlo,dokonca som ani nemala cas mysliet stale len na jedlo a vahu...a tiez som tak nemyslela len na to zdrave,ale dala som si napr.aj nanuk.dúfam,ze mi to vydrží aj doma...
a vám sa ako dari?
iwa3333,neboj,s takýmto jedalnickom to musi ist,ale mozes skusit aj nutridrinky,ked to nejde,je to vlastne nutrične kompletná výživa so všetkými živinami,takze pomaha pribrat a su rozne prichute.Aj ja som ich pila a pomohlo mi to pribrat,ked som bola na tom najhorsie.Teraz ich pijem tiez,ale po mensich davkach,kym sa premozem na viac...
hillary,to mas naozaj velmi tazke,ale iwa ma pravdu,ppp nieje ziadne riesenie,ale bude to este horsie,musis sa znova postavit a kracat dalej,pomaly sa to zlepsi...
ahoj iwa ja som zase kupila rifle za 200 (este som netusila ze pridem o prijem ) lebo som si dorezala nohy :( takze asi tak, ja si myslim ze nemam len ppp ale ze mi uz aj celkom pekne sibka na hlavicku :( , to preco si si vyholila hlavu ? hm, na co sa vlastne pytam tie tendencie som mala uz neraz
parochna pasuje :D
hillary to mi je velmi luto...a uplne ta chapem ver mi aj mne sa velmi vela veci zrutilo....ale ppp neni vyhcodisko a dnes to uz viem...proste sa musis postavit na nohy a chciet to,....najst si pracu a daky podnajom a postupne to pojdee....ja osm si dnes kupila parochnu ktora stala 170e...a vyholila hlavu....myslis ze toto vyhcodisko je najlepsie?ja nnie prajem kadzemu jednemu cloveku aby sa z ppp dostal lebo to neje zivot ale cesta k smrti...bojujem kazdy jeden den...ale viem ze ppp netsoji za to...
alexandraaaa, tu je môj mail:
silvus27@centrum.sk
kľudne mi napíš, budem rada:-)
ahojte dievcence stala sa mi taka vec zrutil sa mi cely svet to ked poviem ze fakt zrutil tak zrutil, rozbila som auto, vyhodili ma z prace, priatel si nasiel inu (jedlo mi pri nom slo vyborne, aj som pribrala a to jeho povzbudzovanie ako teraz vyborne vyzeram a ako som bola na zaciatku nechutne vychrtla, uplne moja ppp sla na chvilu do uzadia) vyhodili ma zo skoly , na konci stvrteho rocnika :/ proste moj rozpravkovy svet sa zrutil ako domcek z karat jednym mavnutim prutika, a teraz moja otazka ako je mozne ked mi uz naozaj nic neostalo , nemam prachy ani na to jedlo, a nemam ani kam ist ( som u kamaratky ale tu tiez nemozem ostat donekonecna ) tak ked sa pozriem na otvorene okna v PC, tak je tam sama energeticka tabulka potravin, cviky na brucho, rotana , najznamenjsie anorekticky sveta, je normalne ked mi uz naozaj nic neostalo aby som sa utiekala a schovavala k ppp ? a jedine co ma drzi nad vodou aby som to uz natrvalo nezabalila je to ze som sest dni nejedla?
sorry, kocky viem ze to sem nepatri ale tak pozname sa tu vsetky a kvoli mojmu nulovemu zivotnemu stavu som nehcela zakladat novu temu ...
a pre rypakov :
vcera : nic
dnes : nic
a takto tyzden dozadu nonstop
aj vam sa to stalo ze ked ste boli v situaci kedy ste uz nevideli vychodisko tak ste sa sli schovat prave k ppp ?
ahojtze tak som doma po dvojtyzdnovej dovolenke osm zvedava co zajtra ukaze vaha....dufam ze osm pribrala...ale pochybujem ze to bude vela....preto sa chcem opytat ci myslite ze by mi dopomohli nutridrinky?chcem priberat 1 kg za tyzden.
dnes kedze som cestovala:
R:bageta s tuniakovo syrovou natierkou+paradajka
d:chlebik s natierkou+zelenina
O:sojove rizoto+sladkost(kedze chcem pribrat)
ol:chlebik s natierkou
v1:segedin 2 knedle
v2:kusok celozrnnej bagety natierka+paradajka
fakt sa snazim robim co mozem.....