Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

iwa3333

cry....ja osm bola na lieceni v pezinku tri mesaice...a nelutujem...skus to vydrzat ver mi ze to stoji za to...nevylieci ta to ale posunie vpred je to dobry starter.tym ze neces prijat to ze musis pribrat tak to naozaj nechces.pretoze to je prva zmena ktora je dost podstatna.skus to vydrzat a este si to premysliet.drzim palce.

R:dve buchty s natierkou a kur.sunkou+paradajka carro napoj
d:jogurt+jablko
o:neuverite ale po 7 rokoch som si dala drzkovu polievku:D
grilovany encian s varenymi zemiakmi+baranie rohy
ol:vela zlteho melona
v1:88g bageta s pazitkovou natierkou+paradajka
v2:pecivo s vajickom natvrdo

dnes sa citim strasne plna ale snazim sa:)ved priberam

[zruseny22]

Som na liečení na Mickiewiczovej. Pribrala som 3 kilá, chcem ich naspäť schudnúť, nechcem byť tučná. K tomu mám myšlienky si nejako ublížiť, neviem čo mám robiť, cítim strašnú bezmoc:-(

viki123

ahojte,ja vcera:
R:125g Activia višňová+banán a broskyňa,ovocný čaj
D:100%jablková šťava
O:celozrnné špagety zmieš.s bielym jogurtom a zeleninou(cherry paradajky,paprika)+strúhaná mrkva
Ol:310g jogurtový nápoj čučoriedkový+cereálna tyčinka Fitness+štvrť banána,žltý melón(celá polovica)a veľké jablko
V:celozrnné cereálie nestlé Fitness s jogurtovým mliekom malinovo-čučoriedkovým(290ml)a banánom
V2:celozrnný chlebík+Activia čučoriedková+3/4 banána +3dcl sójové mlieko a 100ml nutridrink
pitie:1,3l Rajec bylink.letná búrka,0,7l 100%jablková šťava,0,5l 100%pomarančový džús,3dcl ovocný čaj
...som akosi nestíhala desiatu,aj raňajky narýchlo..no vyskúšala som aj chlebík,ktorý som už fakt dlhoo nejedla...zatiaľ sa celkom držím,aj keď je to ťažké,neviem,kedy môžem spadnúť zas...:/ale musím myslieť optimisticky:D

bingham

nikki... :)

R:...(purpleness...raaaano) :)....som mal ovsene vlocky....s mliekom....a medom

D:...rizoto...ale take syrove...

O:...pizza...2krat :D

OL:...kuracie maso s broskynou...a syrom...a veeela ryze k tomu

V:...to iste co olovrant

V:...teraz si este dam tvaroh s mliekom a dzemom(zamozrejme cely tvaroh...a polka dzemu...jahodoveho)

mal som teraz malo ovocia...len pred treningom som si dal...banan...a do toho tu detsku vyzivu s piskotami...(musim si brat z teba priklad s tym ovocim...lebo toho som mal veeeeelmi malo) :)))

a do toho samozrejme sypacky :DDD

bingham

ano ano...tie vlocky :D...ale nevadi...hlavne ze chuti...to je dolezite...a daj si tam aj trosku medu...pre lepsiu chut ;))

Purpleness

ja som dneska mala moc pekny obed. 3 chody! :D
R: platok melona, 200g cucoriedkovy jogurt
O: spenatova polievka
chilli corn carne + asi 30g chleba
trochu grisoveho pudingu s orechami, hrozienkami a sirupom
O: velky zmrzlinovy pohar (4 zmrzky, slahacka, poleva :)) )
V: 55g mrkvovo-semiackova zemla
V2: 2PL ovocno-ovs. vlociek s mliekom
ano bingham,viem, tie vlocky :D

Purpleness

ahojte vsetci!
iwa, drzim ti palce, vidno ze sa snazis! len dalej papaj, aby si mala min. tych 48kg :) pytala si sa na ten rozok.. podla mna nemusis ani potom velmi upravovat ten jedalnicek, lebo ako sama vidis, veeelmi pomaly priberas :) zrejme mas velmi rychly ten metabolizmus! tych tvojich vlasov mi je luto :/
nedavno mi aj sestra znovu skonstatovala ze ake mam ubohe vlasy.. hrozne.. este z tohto leta su uplne zosusene :D

viki123

ahojte,včera:
R:125g Activia čučoriedková+celozrnné cereálie+nektarinka,čaj
D:100%ananásová šťava s obiln.vlákninou
O:celozrnný kus-kus s bielym jogurtom(125g)+veeľa zeleniny(mrkva strúh.,cherry paradajky,paprika)
Ol:žltý melón(celá polovička:),Activia višňová+cereálna tyčinka Fitness jahodová+banán a veeľké jablko
V:150g Ovofit jahodový tvaroh so smotanovým jogurt.+obilninové škoricové peniažky a banán
V2:120g čučoriedkový jogurt+sušienky BeBe dobré ráno exotické ovocie(figové)+banán
+3dcl sójové mlieko a 100ml nutridrink
pitie:3dcl ovocný čaj,0,4l 100%ananás.šťava,0,3l 100%jablkový džús,0,75l Rajec min.sedmokráska,2,5dcl Rajec bylin.letná búrka
...noo celkom to ide,len sa cítim stále táák strašne plno:/a hlavne večer...za vyliečením je tak strmá,ťažká cesta,ale nemôžem to vzdať,musím ísť ďalej...:)

nikki999

bingham:

tak ty si zlaty :D:D dakujem :) normalne sa cervenam :P noo a prave ten, ktorý by si to mal cenit, ze strasne rada varim a peciem, tak sere na to a radsej si kupuje bagety ! :(

tak vcera:

r: klasika-ovsaky,jogurt,kokos,hrozienka a asi 7 broskyn :D:D ja by som nevydrzala na jednom kuse ovocia denne ! ja ich jem na kilaa !

d: tvaroh, jogurt, cernice, maliny

o: zapecene spagety s bryndzou a paradajkami plus koopa zeleniny

o: druha polka tvarohu plus acidko

potom hodina beh

v: platok celozrnneho chleba, 1 vajce natvrdo, tuniak v olivovom oleji Rio Mare plus kopa zeleniny

aaa predvcerom:
r: ovsaky, jogurt, cernice

d: tvaroh plus maliny

o: kuracie prsia s mozzarelou potrete bazalkovo-olivovym olejom plus ryza s hraskom a zeleninovy salat

o: domace susene marhule,ceresne plus acidko, skorica

potom beh a posilnovanie

v: miesane vajicka-3 bielka 1 zltok s mozzarelou.. mnam ...plus platok celozrnneho chlebika plus kopa zeleniny

bingham hod sem tvoj jedalnicek :)

bingham

niki999...super super...fakt skvely jedalnicek...aj tie klobasky...boli dobre..hehe... :)

prave som sa rozhodol...vydas sa za mna ??? :DDD...take zlate dievca...a este aj varit vie ;))...ale fakt...pochvala...len tak dalej...a drzim palce :))

purpleness...davaj davaj...nech vidime :))