Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

viki123

ja včera:
R:Activia višňová+celozrnné cereálie+banán,ovocný čaj s citrónom
D:žltý melón,100%jablková šťava
O:zeleninová polievka+zelen.rizoto(z ryže natural)+paradajky,paprika,2 mrkvy
Ol:čučoriedkový jogurt+cereálna tyčinka jahodová+2 banány
V:250ml jogurtové mlieko broskyňa-maracuja+celozrnné cereálie,obilninové škoricové peniažky+banán
V2:BeBe sušienky lesné ovocie+2dcl broskyňový jogurtový nápoj+banán
pitie:1,5l Rajec šípka,1l jablková šťava,3dcl čaj
...som mala banánový deň:Drovno 5 som ich pojedla...nevadí,však musím pribrať.dokonca sa mi už začalo dariť a ručička na váhe začala konečne stúpať:)aj keď je to stále ťažké prekonávať tie známe pocity a myšlienky,bojovať proti nim....

viki123

ahojte,
iwa,skús sa tak nesústrediť na váhu,neváž sa veľmi často...a ešte môžeš vyskúšať nutridrinky,tie sladkosti,alebo veeľa banánov:)mne pomáhajú aj tie...neviem,hádam to pôjde...:)
elisabeth,to naozaj nieje moc...skús možno len zapojiť trochu viac pohybu,špotovať...:)
držím palce:)

elisabeth_

Puprleness,
neni to veľa, viem. Ale pre človeka, ktory sa nezaobera stale len svojou postavou a nema 52kg zo 48 takže pre mna to je :(
Ja sladkosti ani moc nejem takže to neni problem, dufam že to bude coskoro dole lebo sa hanbim aj s domu vyjsť

Purpleness

vcera:
R: 30g celozrnnych lupienkov s mliekom a cucoriedkami
O: oskvarkova gulka v cesticku s kyslou kapustou, vela ananasoveho sorbetu, 1 cok. bonbon
V: sosovicova polievka
V2: asi 125g tvarohu + 1 broskyna a med, 1 mrkva (80g), tenucky pasik (2cm :D) francuzskych zemiakov s troskou salatu

Purpleness

elisabeth,
mrzi ma ze tych par kil takto znasas, ale viem si to predstavit. Ja by som tiez asi depkovala a chcela ich znovu zhodit. Lenze 52kg nie je vela. Vobec! ked sa na to pozries objektivne, urcite si stale stihla. To len nasa mysel nas zavadza a klame :/...
Ked ja priberiem, tak to riesim tak, ze sa snazim nejest sladke, lebo viem ze to je moj najvacsi hriech :) neviem bez toho den prezit aby som nemala nieco sladke... :D
Drz sa

Annyi

takze dnes
spala som dlho takze som mala dokopy ranajky aj olovrant :D
R: vlocky s jogurtom(250g), mlieko s medom a skoricou mnam :D
O: sosovicova polievka a grahamovy rozok
O: bananovy jogurt a grahamovy rozok
V: este len bude dam si asi chlieb s nejakou natierkou alebo ja neviem naco budem mat chut a bude aj druha vecera

elisabeth_

hroza.. snažila som sa jest normalne, ale už som citila že priberam ale potom som si len povedala že to si iba nahovaram, že všetko je ok.. ale pozrela som sa na vahu a mam 52kg!!! takže 4kg hore:( cez pas 63cm cez boky 90cm stehno 49cm a to som mala pas 59-60cm boky 87-88cm fuj aj ekd som si obliekla rifle mala som vytrcajuce boky:( potrebujem rychlo schudnut tie 4kg prosim pomožte mi .. čo najskor ich musim mat dole.. ako to riešite vy? mate nejaku super ucinny trik? viem že sa to sem nehodi, ale... som v koncoch :( fuj pripadam si strasne zle

Purpleness

silvus, to je neprijemne ze mas s tymi zubami stale problemy...
a smiem sa spytat, tesi ta to kilo a pol dolu? chces stale este chudnut?

silvus28

mám veľké problémy so zubami, nemôžem poriadne jesť..
včera:
R: melón
Obed: trochu kuraťa, kuskus
V: biely jogurt, banán
2.V: biely jogurt
Dnes:
R: biely jogurt, slivky
Obed: nič, bola som u zubárky
V: bude jogurt, banán
2.V: asi puding alebo jogurt
...bojím sa jesť tuhé jedlá kvôli tým zubom, preto stále tie jogurty...cez víkend som kvôli tomu schudla už 1.6 kg...