Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
Futuristka tak to je tak ako ja v podstate.. ja mam 163cm a tiež moja vaha pri ktorej sa citim najlepšie je 48kg
rano som mala 50,takže ešte 2kg
vcera:
r: ovsaky,jogurt,susene slivky,broskyne
d: ricotta,cernice,maliny
o: patizon,zemiaky,zeleninovy salat
o: melon
hodina beh
v: tuniak RIO MARE, zopar oliv plnenych paprickou, platok celozrnneho chlebika plus zeleninovy salat
Purpleness ojojoj to je aké sci-fi?:D..ale nie kuracinu náhodou ja možem raz za čas..len dnes mám veľmi naponáhlo takže nestíham ten obed nejako normálnejšie poňať
futuristkaa,
co takto na obed kuriatko? :)))
elisabeth mám 164cm:) Takže teraz som spokojná tak ako to je a inak ja dnes
R- detská výživa
O- bude puding
S- jablko
V- tvaroh
Ten obed je z núdze cnosť...
vcera:
R: 30g celozrnnych lupienkov s mliekom + 1 broskyna
O: trochu francuzskych zemiakov so salatom a 1 rajcinou, 3PL orieskovej zmrzliny, 1 cok. bonbon
O: 0,3l ladovej cokolady, 1 citronovy cheesecake
V: kur. kridelko, 2PL ryze, trosku salatu, 1 slivka
bola som tak prejedena, a uplne vycitky z tej cokolady som mala... fuj..
elisabeth,
viem si predstavit ako sa citis... pribrate kila su svinstvo, aj ked si uvedomujeme ze to nie je vela co vazime, ale pre nas to ma hodnotu obezity...
no vidis, mozno to bolo len nejake zadrziavanie vody alebo co... daj vediet ako si na tom! hlavne usmev :)
Futuristka- s pečiva:( a aku mas vysku?
Viki- ved mam aj pohyb, ale ja sa ich musim rychlo zabvit nenavidim ten pocit že mam na sebe daky tuk čo tam byt nema alebo dačo ovalnešie ako bolo:(
ale dnes ked som si stupila na vahu som mala 50 rano tak neveim co to .. uvidime zajtra na lačno
R: sojovy rozok jogurt pohar mlieka
D: hrozno a jogurt
O: halusky s tvarohom pohar mlieka
O: grahamovy rozok s natierkou
V: halusky s tvarohom
v2:jogurtove mlieko cokoladove a sojovy rozok
..:).ešte som zabudla,k V2 som mala aj 3,5dcl sójové mlieko a 150ml nutridrink...