Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
elisabeth,to asi vačšina z nás presne pozná ten hrozný pocit,so strachom sa postaviť na váhu,a jedno číselko,alebo ručička vedia pokaziť celý deň...a tie neodbytné myšlienky,ktoré potom blúdia hlavou...
ale vidíš,že sa vraciaš naspať na svoju váhu:)
Purpleness,pol kila nieje nič...to si možno len vypila viac vody..veď váha normálne kolíše+-0,5-1kg,niekomu aj 2...zachvíľu bude znova preč:)
silvus,skús si to naozaj mixovať,a napr.na obed si môžeš urobiť aj zemiakovú kašu(pyré),alebo prívarky(špenát,tekvicu,šošovicu),riedke polievky...a ovsené vločky skús nechať dlhšie v mlieku,úplne sa ti rozmočia,pridaj banán a máš ovsenú kašu,alebo sa dá aj kúpiť:)
ja sem svoj tiež nepíšem. bojím sa, že z toho pečiva priberiem. vôbec neviem koľko má kcal, lebo som to nikde na nete nešla. na jednej strane to vďaka tomu zvládam zjesť, lebo si poviem, že možno nie len, že vyzerá ako celozrnné, ale aj je. na druhej strane. teraz mám brutálne pochybnosti, či som spravila správne, že som práve to pribrala. ale,... zase ďalšia pravda je, že ma menej bolí brucho, ako keď som jedla stále zeleninu. ja už neviem čo robiť, čo jesť, či jesť :(
timka
jedalnicek ked som jedla pečivo som tu radšej nepisala, hanbim sa
purpleness...nemaj z toho tazku hlavu...ja verim tomu...ze to pol kilo...ti este aj pomohlo :)))
nikki...pekne pekne...tie plnene olivy...mam aj ja rad...moze byt :)))
joj a ešte, pozerala som si tvoje jedálničky a veď ty si žiadne pečivo nejedla. tak z čoho? nechápem. ale fakt som teraz úplne mimo z toho, že som pridala pečivo :((
ahoj elisabeth, prosím ťa, mám na teba otázku ohľadne tvojho vyjadrenia, že si pribrala z pečiva. to fakt? lebo ja sa snažím začať normálnejšie jesť a zrovna to pečivo som si zaradila do jedálnička, tak mám z toho teraz des :(
dnes nebola sanca vyhladnut :D
R: chlieb, syr, paradajka, paprika
D: jablcko /male/ trochu hrozna, piskoty
- zomretie v posilke, banan
O: celozrnn.cestoviny, cottage, sojovy parok (prvykrat v zivote), zeleninka., kusok horkej coko 81%kakaa/mnam/
Ol: 1/2 celozrn.zemle s bryndzou /zavislost/, paradajka
V: dalsi sojovy parecek, 2 polka zemle, kusok parenice /mnam/, paprika+uhorka.
+ samozrejme cely den voda, caj, kava..
kavickujem spoko najedena a o chvilu na vzduch
silvus, mne ked trhali zuby tak som to riesila tak, ze som si komplet cele ranajky /vlocky, ovocie, jogurt, oriesky/ hodila do mixeru, podobne aj zemiaky napr s kuraciim maskom, nehovorim ze to bolo extra esteticke ale jest sa to dalo :-) a ktomu som si pomixovala aj zeleninu :))
mám strašné bolesti zubov, včera som bola na operácii, môžem jesť len kašovité jedlá...za dva dni som schudla 2.3 kg...
Dnes:
R: biely jogurt, banán
Obed: krupic.kaša, banán
V: puding, biely jogurt, pol banána
2.V: bude biely jogurt a zasa banán
Stále len jogurty, pudingy, kaše a roztlačené banány...už mi to ide hore krkom...kedy už budem môcť jesť moje obľúbené vločky, grah. rožky, kuskus, ovocie? Tie zuby mi "dodrbal" môj predlošlý zubár, idem naňho podať sťažnosť na UDZS, viď téma "Zuby a povinná lek. starostlivosť"!!!
pribrala som pol kila!! som z toho na nervy! :((( a este k tomu som sa snazila jest trochu menej... fuj.. este k tomu som sa teraz prejedla... chcem spat svojich 52 :((((((