Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
R: grahamovy rozok jogurt mlieko s medom
o: rozok s natierkou
O: cevapcici varene zemiaky horcica
o: vanilkove acidko
V: rozok a ostalo mi este s acidka
pocas dna som jedla este nejake ovocie a este nejake ovocne stavy a asi 2l tekutin
to je este zo vcera jedalnicek
LETICIA nechápem čo píšeš...."jem dva krát denne a chcem pribrať..." ako chceš pribrať z toho že budeš jesť dva krát denne?? To ja jem otrasne (teda že mám zlý jedálnik) ale kvôli tomu že pribrať nechcem ani omylom
R- puding
O- cukina, dve rajčiny
S- káva s mliekom
V- tvaroh ochutený (ešte neviem čím)
baby ja vas nechapem vy si jedlo vazite? alebo co? musim pravdu povedat, mate ovela lepsie jedalnicky ako ja ja jem 2x denne a tak potom mi je co? a prave ze chcem pribrat a neda sa...
oui. - kludne mi napis xdanielkax@gmail.com
vcera:
R: 30g celozrnnych lupienkov s mliekom+1broskyna
O: dolne kur. stehno+2PL ryze, salat, 1 rajcina, 4PL orieskovej zmrzky, 1cok bonbon, 20g tmavej cokolady, par orieskov (no hroza, z frustracie ze som trochu pribrala som sa este na to prejedla...)
O: 3 slivky (140g)
V: 1 biela Activia
bingham a viki, dakujem za pekne slova :)Inak viki, neviem teraz ci si to tu pisala, ale kolko vazis a merias? alebo ako sa ti tato ppp prisala na dusu? :D
oui, vystihla si to o silvus dobre.. Je uz len na tebe Silvus, aby si nieco urobila. Ostatni su v tom nevinne.
xdanielax - nie je na teba nejaky sukromny kontakt, rada by som s tebou komunikovala, vidim, ze mas celkom obdobne predstavy o zdravom fungovani, ako ja, len ja som zamotana v tej sprostej PPP a obcas by som velmi potrebovala radu niekoho, kto ma nadhlad. je pre mna tazke verit radam lekarov, kedze vzdy mam pocit, ze vidia len moju PPP a nutnost vyhrabat sa z nej standardnou cestou. viem, ze ppp ma velku tendenciu vytvarat si stale prostredie pre existenciu tym, ze kladie v mojej hlave podmienky na zivot, ale to neznamena, ze ja sama, ta zdrava vovnutri, nema ziadne podmienky na sposob stravovania a zivota. ale obcas by som potrebovala poradit a zhodnotit nejakym nezavislym pozorovatelom. :)
silvus a co tak nehadzat vinu na inych. to je presne to, co nas este viac drzi v osidlach ppp, spravame sa ako male deti, tore stale nie su schopne prevziat zodpovednost za svoj zivot ...
roky si nicis telo hladom, zvracanim, sebanenavistou a ked sa ti to zacne fyzicky vypomstovat, hladas vinnikov inde? netvrdim, ze kazdy lekar je skvely a nemoze nic pokazit, to vobec nie, ale kazdy by si mal uvedomit, ze sa svoje zdravie a zivot je si v prvom rade zodpovedny on sam, ostatni mozu len pomoct, pokial on tu pomoc sam prijma.
ked mas raz nedostatok zivin pre telo + si ktovie ako dlho ten chrup vystavovala extremnym vykyvom pH pri zvracani, naozaj je od teba vrcholom pokrytectva kohokolvek zalovat, aj keby to bol najvacsi fuser. uvedom si prosim ta uz, ze v prvom rade si fuserom ty. teda, nie ty, ale chora cast tvojej hlavy. ty vovnutri si mlada silna zena, ktora by chcela byt zodpovedna a mat silu zit sama za seba, lenze to rozmaznane chore decko, co sa jej patologicky usidlilo v hlave, sa tak rozmaha, ze uz poriadne nemas kontakt sama so sebou.
nehnevaj sa na seba, nesyp si popol na hlavu, nie ty si problemom, si rovnako silny a schopny clovek, ako ktokolvek iny na svete. problemom je porucha prijmu potravy, ktora ta zvazuje, odmedzuje tvoj rast a robi z teba nezodpovedne dieta v tele, ktore by si uz davno zasluzilo zodpovedny dospely pristup.
ahojte..tak ja vcera:
r: ovsaky,lanove semiacka,susene slivky,susene ceresne plus strapec hrozna,jogurt
d: tvaroh,hrozno,skorica,med,lanove semiacka
o: cannelonni plnene ricottou a spenatom s paradajkovym pretlakom a syrom plus zelenina
o: polka cerveneho melona
v: platok celozrnneho chlebika,hermelin,cottage horcica-cibulka plus zelenina
vcera som necvicila .
timkaa,neboj sa,keď ho nebude extrémne veľa,nepriberieš...a navyše,celozrnné je aj zdravé...len jedz,keď sa obávaš pečiva,tak si daj niečo iné,lebo nejedenie vedie do hlbokej čiernej priepasti,z ktorej sa veľmi ťažko šplhá hore....