Dievcata,kedze je tam v prvej teme uz skoro 4000 prispevkov,zalozila som ,,dvojku'',kedze sa mi neda tam pridat odpoved uz... tak pokracujme tu,ak suhlasite...
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2
fuuu :( no toto mi vyznieva skor na nejake psychosomticke problemy. Myslim, ze ked ti nic nezistia, zabehni za nejakou psychologickou.
ja si pamatam ze som raz mala alergicku reakciu na nejake jedlo - doteraz mi nezistili na co som vlastne alergicka a dost dlho po tom som jedla skoro stale to iste, nic nove a nezname aby som to nahodou nedostala zase - nastastie to uz mam za sebou..ale stale aj teraz ked idem niekam do restiky myslim na to, ze ktovie co do toho jedla dali a ci na to nedostanem alergiu.. ale jedna znama, kt. je psychologicka mi povedala ze urcite nemam prestat chodit jest aj mimo domu lebo si vypestujem poruchu:-))
dufam ze ti to dobre dobre dopadne u tych doktorov ;-) a co jedavas zatial?
vcera ked som skoncila na infuzii prisiel tam aj moj lekar gastro, tak v utorok mam ist za nim...
xdanielax to vetko zacalo 4mesiace dozadu, nieco som zjedla a hned som dostala taky ako zachvat hned mi bolo zle napinalo na vracanie, triasla som sa, chodila hore dole po byte kym to nepreslo, dostala som taky odpor k jedlu, stale mi bolo zle, nic zjest, raz prisla az sanitka. potom mi dala lekarka dporucanie ku gastro isla som za nim porobili mo vseliake vysetrenia, okrem hadice toto som odmietla a vsetko zvysne som mala v poriadku, ja uz fakt neviem, ze co, ci z antikoncepcie, alebo co. teraz zjem minmum so strachom, ze mi bude zle a hned sa citim prejedena akoby som zjedla slona a travim jednu mini porciu aj pol dna a uz som z toho nestastna, kila stale dole a dole.
a mas ppp? alebo co ti zistili lekari? urcite vies ze existuju rozne energeticke napoje - tym nemyslim redbull ale nejake nutridrinky pripadne tycinky a ine doplnky vyzivy atd.. to by ti mohlo pomoct si myslim aspon docasne. riesis to nejako s lekarmi?
xdanielax ved sa snazim aj vsetko , ale nejak nejem preto, ze mam chut, ja nieo zje a mne je hned zle, ani nejem tazke jedla, snazim sa, len vaha ide stale dole a dole, nemam ziadne ziviny, vcera som preto skoncila aj na infuzii..
purpleness,prisala sa na mňa anorexia...prežila som hrozné obdobia,kedy ma jej ostré pazúre zdrapli až tak,že som sa ocitla na úplnom pokraji svojich síl...zobrala mi všetko,čo mohla-priateľov,rodinu,vzala si šťastný smiech,a hlavne zdravie!!!a tá beznádej,strach,úzkosť...dostala som sa do temného bludiska,kde neexistuje smiech,iba jedlo a váha:(nekonečný kolotoč,ktorý sa nedá zastaviť...Teraz som sa konečne nejako pozbierala,keď som si uvedomila,že je to naozaj zlé...a bojujem,ako len môžem,už pridlho ma ovládala,moju myseľ aj telo...prišla som na to,že je na svete veľa krásnych vecí,prečo sa oplatí žiť-naplno,veď život je len jeden...Aj keď viem,že ešte X krát spadnem,a jedným potknutím sa všetko môže zrútiť ako domček z karát..No oplatí sa vstať a kráčať ďalej...Lebo nieje hanba spadnúť,ale zostať ležať...Preto baby bojujme a nevzdávajme sa!:)
baby.. ja sa uz zblaznim, som sa zase prezrala brutalne 2 dni po sebe! a samozrejme to vsetko skoncilo v hajzli! ;( uplne som zufala,neviem s tym prestat,co mam robit?? :( prosim uz ma niekto zdrbte alebo poradte ako skoncit lebo sa zblaznim uz...
LETICIA prave ked mas problem so zaludkom by si mala jest menej a castejsie vyzivne jedla.
Pre oui. a purpleness:
tak v tomto prípade som v tom ja naozaj nevinne a nehádžem vinu zo seba na zubára...tá chirurgička, čo ma operovala a videla RTG snímky jasne povedala, že to JE CHYBA ZUBÁRA, lebo keď jasne videl že tam je zápal, tak to mal preliečiť a nie nasadzovať mi tam korunku!!! Mám to potvrdené aj z pohotovosti aj od tej chirurgičky aj od mojej novej zubárky, tak sa tu do mňa láskavo nenavážajte, keď o tom nič neviete!!!!! Jasné, že to dlhodobé zvracanie mi na chrupe nepridalo, ale ten zápal vraj NIE JE jeho dôsledkom!!! Okrem toho, vracať som prestala na prelome rokov a zápal sa objavil až teraz...
Dnes už môžem jesť aj niečo tuhé, mäkšie:
R: biely jogurt
D: káva
Obed: jogurt, kuskus
OL: káva
1V: budú vločky rozmočené v mlieku+jogurt+nejaká mäkká hruška
2V: asi jogurt alebo acidko...
Fturistka, lebo nemozem jest, mam problem so zaludkom, to preto! a vazim uz len 44kg a citim sa ako chory lazar