Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

kamoska_

ahojte dievcata, pozeram, ze niektorym sa dari lepsie, inym horsie - nikky, krasny jedalnicek, u teba by mi chutilo :)

pridavaj aj ja svoj:

R: ovsene vlocky s hrozienkami, skoricou, sus. kokosom, psylliom s bielym domacim jogurtom

D: cornetto :)

O: salat s olivami, cheri paradajkami, mozzarelou s jogurtovym desingom a dvomi celozrnnymi toastami

korcule

Ol: 2 nektarinky a niekolko grahamovych tyciniek

V: hrachove celozrnne placky :)

- krasny vikend prajem

MaariSSaa

Taak, baby, uz dlhsie Vas citam a konecne som sa odhodlala pripojit sa k Vam...necitim sa este nejak extra na to, aby som popisala celu moju story suvisiacu s jedlom a stravovanim, len tak orientacne, mam problem, kedysi bol dost velky, na cas to bolo uz v pohode, teraz zase nic moc, ale uz nie som v takom extreme, ako kedysi. Moj hlavny problem je, ze sa nedokazem stravovat racionalne dlhsie ako par dni, vzdy sa potom prejem, niekedy jednorazovo a na druhy den frcim dalej normalne, no niekedy, ako napriklad teraz, sa prejedam uz siesty den. Takze ja dnes :

R - 2 suchare, caj ( bolo mi zle, lebo v noci som bola na zurke a vela sa popilo )

O - cestoviny penne 4 druhy syra, no uplne ze mega porcia, samotny syr cca 100gramov, 50gramov gumenne medvediky, zmrzlina neviem kolko asi dve misky

S - melon, 100gramov cukrikov gumennych, Mila doboska, 500ml jablkovo mrkvova stava

V - lokse ( zemiakovo-mucne cesto, pecene v trube ) neviem objem ale strasne vela, este doteraz mi je zle az ma bolia steny zaludka ze som si ich tak roztiahla :/

Ako stale som nenapisala asi uplne vsetko za cely den, proste toto je u mna den D - iba gauc, telka, jedlo...katastrofa. Dufam, ze zajtra sa uz prekonam a zacnem lahkymi ranajkami, nech sa mi stiahne zaludok po tomto niekolkodnovom obzerstve, a dufam, ze vydrzim cely den a ze sa zase nedozerem vecer. Hanbim sa za seba... :-(

silvus28

dnes
R: biely jogurt, káva
Obed: káva (bola som u zubárky, nemohla som jesť)
Ol: jogurtový nápoj
1V: puding, jogurt
2V: bude kuskus+ ovocie+jogurt

kryša

Purpleness,prosím ťa to čo su u teba akoža 2pl.To hádeam nemáš na mysli polievkove lyžice?veď z toho ani dieťa nepriberie,tobož ty,ak ti na tom ozaj záleži,prestaň merať-vážiˇa skús jesť napríklad pri nejakom dobrom filme ktorý ti odpúta pozornost od toho kolko zješ a sústredíš sa naň.A nakladaj si vačšie porcie,aby si nevidela kolko si zjedla a nie také mini,z ktorych pri tvojej chorobe ešte možeš znervozniet a mat výčitky,že si vybielila tanier..skús íst nqa to takto-moja rada a držím palce!

sati 17

Veˇuznajte samé,tie vaše jedálničky sú hotová dieta na chudnutie,pre zdravých.Snažte sa odpútat od toho myseľ,to je prvý krok k vyliečeniu..A že si ešte vážite,kolko gramov čoho máte-no páni!Prepáčte,nemyslím to sarkasticky...,je mi to ľúto,ale ešte raz vám píšem ako bývalá...,toto nieje cesta.Spadnete s anorexie do bulímie a neviem,čo je horšie...

sati 17

Liečba bulimie može trvat i niekolko rokov...Vačšinou pomože tehotenstvo,keď budete myslieť viac na dietatko,ako na seba....A čo sa tyka tych vašich opisov jedalneho lístka,čo ste zjedli za deň-dievčatá samé viete,že je to málo..,najlepšie je prestat tom tak sledovat a jest napr. s ostatnými členmi rodiny-bežne čo je doma navarené...A tie cvičenia po jedle,och bože pamatám si to....,ale to ste stále v začarovanom kruhu..Je to ťažké-viem..Prešla som tým velmi,velmi dávno...

Purpleness

vcera:
R: 40g ovocno-ovsenych vlociek s mliekom
O: kur. stehno+2PL ryze, 1 rajcina, 1/2 papriky, 1 cok. bonbon
V: 1 masova gulka v rajc. omacke+1PL zemiakov
V2: asi 125g odtucn. tvarohu s medom

xdanielax

LETICIA, po psych. stranke myslim to, ze uz sa bojis ze ti bude zle, tak sa ti to odraza napriklad na tom traveni, ale to je len moj neodborny nazor..uvidis co ti zistia lekari a ked nic neobjavia, ja by som sa spytala aj psychologa.
A zbehni si do lekarne a vypytaj si aspon nejaky cajik na podporenie chuti do jedla zatial ;)

nikki999

ahojte.. tak ja vcera:

r: ovsaky,jogurt,kokos,hrozienka,hrozno

d: mandle, hrozno

o: canelloni s ricottou a spenatom, plus zelenina

o: melon

hodina beh

v: syr hrudka zeleninova, platok celozrnneho chlebika, cottage horcica - cibula plus zelenina

LETICIA

a co myslis po psychickej stranke? mozno aj toto, ze som vela sresu prezila,kazdy mi hovori aka som chuda a mne sa to az tak nezda, ale na druhej strane si vedomujem ako sa citim zle ked som schudla. tak dnes som zjedla 1varechu a pol kuracej polievky, a potom vecer 1 a pol kopky zeleninovehoizota, a tak celozrny croasant s lekvarom a travim este aj teraz...a hned po jedle pancreolan na travenie, keby boli nejake lieky, alebo vitaminy na chut do jedla a by mi bolo fajn, ale zatial som nic nenasla.