Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

timkaa

hanbím sa, je mi tak divne, ani neviem. nechcem ísť zvracať. práve som dojedla. áno, v túto neskorú hodinu. zjedla som dva plátky ražného chleba alnatura a na jeden som si dokonca natrela margarín light. do kelu. celý deň som sa držala, o nejakej tretej som jedla a potom o siedmej cottage rajo biely. a teraz.... cítila som strašný hlad. do kelu a nevedela som to vydržať :( teraz budem tučná. bojím sa, že po tomto dnešku to už bude vidieť všade, že už sa mi to ukladá, lebo telo to už nemá ako spotrebovať. také pošmyknutie proti mojím zaužívaným pravidlám stravovania. do kelu, ja viem, povedala som si, že sa budem snažiť, že už nenávidím celú ppp, už som takmer nič nejedla a potom som si do jedálnička zaradila pečivo a dnes toto. myslíte, že sa mi tak roztiahol žalúdok? už druhý týždeň som sa snažila normálnejšie jesť, resp. hlavne jesť. ale toto. bojím sa, že teraz rýchlo priberiem a potom to znovu nezvládnem. zažila som už toľko recidív. 9 rokov trápenia. ja už nevládzem. určite z tohto večera priberiem. určite sa mi to už usádza. veď to nevymizne. ja som to posrala. ide ma rozhodiť. tak toto som vôbec nezvládla. totálne som to spackala ;(

iwus93

jaj tak to je iné, ale aj tak si treba dávať pozor na stravu ak chce človek chudnúť. Ak nechceš chudnúť tak potom OK

iwus93

6 lokšíí? :D no asi by som krcala :D a aké veľké robíte? :D
lebo ja ked zjem 1 lokšu tak mám dosť aj na pol dna :D robíme také väčšie ako väčšina ludi

MaariSSaa

Takze ja dnes :

R - lokse asi 6 kusov, par cukrikov, lanove semeno, kava s mliekom

O - jogurt 200g, bylinkovy caj

Ol - kava s mliekom

V - pohankovo-zemiakova kasa, hrst gumennych cukrikov, dva platky makovnika, dva krajce sendvica

Dnes to bolo nejake naruby, lenze som vstala az o 11hod takze na ranajky som mala v podstate to co na obed a obed to bolo len tak na prehryznutie nech neumriem od hladu, len teraz vecer som to zase cele pokaslala vsak? :-(

silvus28

R: melón
D: melón+káva
Obed: ryža (dvojitá porcia)+vaječné bielka+ovocie
1.V: vločky+tvaroh+jogurt
2.V: bude kuskus+biely jogurt

killerboy

dnes na obed som mal perfektnu plnenu papriku, este teraz sa mi z nej trasu chutove bunky. niet nad dobru zranicu! ak je tu taka, co vie dobre varit, nech sa prihlasi. prave som volny!