Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla 2

sati 17

šak sa skús mať rad a nelutuj sa.Chúďa mamina,porodíla zdravú dceru a tarez i keď ti navonok prejavuje zlosť a hadate sa to len preto,že je už asi velmi zúfalá a bojí sa o teba!Ja som moju za čias mojej choroby nenávidela,vravela som si ,že to je moja vec a išlo mi na nervy,že sa do mna všetci starajú-teraz viem,že sa o mňa báli:a ty s tym musíš popasovat sama.nájdi si nejaky koníček,čo ja viem,kurz fitko či niečo podla tvojho gusta..

timkaa

na základe predchádzajúcich skúseností viem, že moje telo dokáže pribrať. vždy, keď som absolvovala liečenie, učili ma jesť a naštopali ma liekmi koľko sa do mňa zmestilo, pribrala som a to bol spúšťací impulz k tomu, že som do toho svinstva opäť spadla. nezvládla som so sebou žiť. nenávisť a odpor boli tak silné, že som chcela zomrieť.

timkaa

neznášam ppp. už len matne si spomínam aké to bolo pred tým. dala som si záväzok, že sa budem snažiť, keď už nie kvôli sebe, tak kvôli mame. včera sme sa pohádali a prvýkrát z nej vypadlo vyjadrenie k môjmu pohrebu. pochovávajú ma asi každý druhý deň, ale takto ešte nikdy nehovorila. povedala som si, že sa z toho musím dostať, ale tieto výčitky sú strašné. bola som hladná, ale teraz vôbec neviem ako naložiť s tým pocitom po jedle, takom jedle a o takej hodine.
sati, je ti ma ľúto? to nemusí. som sprostá. mám 26 rokov a nemám v živote nič. okrem ppp nemám nič. ja hlúpa krava. mám strach, že som už prepásla svoju možnosť, že už nič nedokážem. ako "super", že som schudla, keď som bez partnera, perspektívy rodiny, vzťahu. neschopná. úplne neschopná.

sati 17

A ako si bola navyknutá jest neviem,ale si všímaj ludí okolo seba čo znamená zdravo jesť.Jasné,že sa mi niekedy dať si olovrant či desiatu.to sa stáva asi každému občas asú i nenažranci,ktorí su ozaj obézni,no ty madzi nich dozaista nepatríš..Si chorá.

sati 17

Jasne že si si dobabrala mentabolizmus,tvoje telo je vyprahnute od vitaminov,minerálov,všetkého,tak si chuďa zo všetkého,čo mu náhodou dáš vytvara zasoby i ked z toho čo píšeš,že si pojedla ani nemá šancu...Keď ho naučíš na pravidelny príjem,nebude si nič ukladat,ale všetko premení na energiu.Preto tučny ludia jedia raz dva krat na den a nechapu z čoho su obezni,ja mam 50kg daám si hoc čo i o polnoci ked mam chut ,žiadne kalorie neriešim a jem 4-5 krát na den..,taky maly chlebík s margarínom ani nepovažujem za jedlo.-je mi ta lúto

timkaa

len pre istotu uvádzam, že do tretej som jedla celkom obstojne, potom som bola vonku, tak som to trošku posúvala a potom už som nemala na iné okrem cottagu chuť. takže, aby sa niekto nepomýlil, že som jedla len o tretej a o siedmej. to teda určite nie.
fakt, že jem... mám pocit, že už je zo mňa tučné prasa. tučné a nenažrané, keď toľko jem oproti tomu, ako som bola navyknutá. ach, ten chaos v mojej hlave asi nikdy neskončí.