Ako posilnit imunitu bez liekov?

mirinda890

nejdem tu radšej nikoho zastávať len poviem, že mne sa posilniť imunitu bez liekov nepodarilo:(:( skúšala som to niekoľkokrát ale stále to bolo neúspešné:(

ynga

@zuzi74: Budem užívať lieky, nie hltať keď budem mať nejaké problémy. Kde je napísané, že všetky tabletky ničia organizmus? Napríklad také enzýmy a vitamíny podľa teba tiež ničia organizmus? Ja viem o tom, že nie!! Lebo keby áno, tak by ich toľko ľudí predsa neužívalo! Nie je tak?!

zuzi74

ynga, blbost je to co pises...vobec sa tomu nerozumies a trepes tu dve na tri. Kludne hltaj tablety a potom bude tvoj organizmus naozaj trpiet cely zivot.

ynga

@e-Terapia: A keď mám v zlom stave organizmus tak budem trpieť celý život, lebo zo dňa na deň mi strava nepomôže? Veď to je blbosť! Radšej budem fakt do seba dávať tabletky a jesť normálne!

e-Terapia

Imunita sídli v črevách, tam treba začať, ak ju chcete posilniť. Ak niekto tvrdí že strava nepomôže, asi s tým nemá žiadne skúsenosti. Samozrejme nejde to zo dňa na deň a závisí dost od toho v akom stave je organizmus. Či sa zatiaľ objavuje len občas nádcha alebo už sa pridružili aj iné ochorenia.

ynga

@klarik12: Je to tak! Mnoho ľudí si namýšľa, že zmenou stravy napríklad posilní imunitu ale nefunguje to tak stále! Keď má človek oslabenú imunitu, musí si jednoducho kúpiť nejaké tabletky! Iba tie dokážu podporiť ľudský organizmus!

lenockaaa5

Posilnite svoju imunitu 100% prírodným produktom až z ďalekého Karibiku od Moringa carobbean. Všetky produkty v eshope: -odkaz odstránený-

klarik12

cokofidorka samozrejme, ze to nie, mne samej doslo sice az casom, ale podstatne je, ze doslo, ze pri oslabenej imunite je proste dolezite nasadit lieky :)

Veronika879

je to zvláštne ako všetci riešime problém, až keď príde, že svojmu zdraviu nevenujeme pozornosť neustále, ale len keď je zle. Ja som tiež taká bola, dnes si dávam pozor už aj na prevenciu, lebo tá je dôležitá. Užívam Wobenzym, začala som si ho dávať, keď som bola každú chvíľu chorá, dnes ho beriem ako preventívnu liečbu, lebo fakt nemám ani chuť a ani náladu si prechádzať problémami, ktorým som kedysi musela čeliť.