vie mi niekto poradit, ako sa da posilnit imunita bez liekov ? Myslela som, ze ked zacnem pravidelne cvicit, trosku to pomoze ... pravidelne som cez zimu kazdy mesiac chora.. aj teraz, asi zapal hrdla, trosku zvysena teplota. Nechcem dookola brat stale antibiotika ...
Ako posilnit imunitu bez liekov?
lion na toto všetko si prosím ťa ako prišiel? posilňoval si si niekedy imunitu? skúšal si vôbec svojmu zdraviu nejako pomôcť dostať sa zo zdravotných problémov?
Beries ATB ? Takze liecis nieco bakterialne ? Vies, mi napisat co ? Asi nie :D
Nijak, najdolezitejsi prvok CELEJ imunity su NK bunky, natural killers a tieto sa daju -posilnit- - rozsiirit - len injekciami polyoxidonia. Vsetko ostatne, testy co imunologovia robia stoja za VELKE H... obvykle su vzdy ok ale citime sa zle vsak ? A o tom to je :)
Nepomoze ani svatena voda, yoga, cvicenie, pan boh, akupunktura a podobne hovadiny. Ani doplnky na imun ako wobenzin, martankovia a taketo somariny a ani bohvie aka trebars aj svetena strava a co ja viem este co.
...presne a najhoršie na tom je, že kopu problémov si tak privodíme zbytočne. Zdravie vie človeka potrápiť, ale my by sme mali bojovať, postaviť sa tomu a začať sa liečiť.
vtedy otuzovanie by este viac cloveka dorazilo..akoze chapem kazdy v podstate podla seba podla svojho presvedcenia..len niektore veci nie je dobre hrotit zbytocne..lebo si tym mozeme privolat napokon este nejake horsie problemy a naco by to bolo dobre..
...mám známeho čo sa chodí tak a poviem ti, že to je iný blázon. Keby to aspoň malo nejaký význam pre telo. Že nejaký prevratný. Ale nemá, aspoň som o tom nepočula. Pri imunite sú lieky potrebné a nech mi nik netvrdí, že ee.
hm. Zdeni tohto názoru som aj ja, bez poriadnej liečby to nejde, najmä nie, keď už imunita je na bode mrazu, keď na organizmus sa valí kopa zdravotných problémov a nie je nič čo by ich mohlo nejako zastaviť. Vtedy mne pomohli lieky, Wobenzym. Ten mi dal imunitu do poriadku a postavil ma na nohy ako nič predtým :)
babi neviem neviem..toto co si napisala nemusi platit na kazdeho..s otuzovanim mam napriklad ja sama problemy..to proste nedavam aj ked som sa o to viackrat snazila..proste to neslo..a aj tak som nazoru po istych skusenostiach ze bez liekov imunita sa neda dat do poriadku aj keby sme sa neviem ako moc snazili..
Musíš telo odľahčiť, si určite preťažená fyzicky aj psychicky + intoxikovaná nevhodnou stravou a inými splodinami.
V prvom rade uprav stravu, nekonzumuj ťažké jedlá a snaž sa vynechať cukor a sladkosti. Môžeš skúsiť aj detox pomocou kvalitných doplnkov, napr.super acidophilus plus 6 miliárd alebo 10 miliárd, betavital, enzýmy super bromelain+ papain, pri nadváhe aj lkvb6 , bližšie pozri na stránke mojezdravie.sk , treba aj piť veľa čistej vody, ďalej veľa relaxuj a odpočívaj, pravidelne sa venuj nejakému športu, najlepšie na čerstvom vzduchu a úplne výborné je otužovanie - striedavo teplá a studená sprcha, najlepšie každý deň. Imunitu oslabuje neustále preťažovanie, stres, záťaž toxínmi z jedla, vody a vzduchu.
ano a su velke rozdiely medzi liekmi a doplnkami, najma co sa tyka ucinku, preto je dobre mat aj toto na pamati, ze vlastne co kupujeme, ci ide o liek alebo len o nieco na podporu :)