vie mi niekto poradit, ako sa da posilnit imunita bez liekov ? Myslela som, ze ked zacnem pravidelne cvicit, trosku to pomoze ... pravidelne som cez zimu kazdy mesiac chora.. aj teraz, asi zapal hrdla, trosku zvysena teplota. Nechcem dookola brat stale antibiotika ...
Ako posilnit imunitu bez liekov?
tak vitaminy nie su lieky, uzivam ich pravidelne, chora byvam skutocne malokedy:)
mne pomohlo Dcko, vobec nemam virozu cez prechodne obdobia, kupujem si 5000ku od vitariana
Toto všetko si dievčatá uvedomujem a je mi to viac ako jasné, aj preto si pravidelne dávam Wobenzym, dávam si ho momentálne trikrát denne, keďže som väčšinu dňa doma a teda nemám sa na čo sťažovať.
Meggi preto je lepšie byť OK. Ono aj korona väčšinou zasiahne ľudí, ktorých imunita nie je na tom najlepšie. Imunita má úzky súvis s mnohými problémami, preto lepšia je prevencia ako následné riešenie problémov.
MEGGI36 - No teraz je to všetko ešte ťažšie to máš pravdu, to proste chápem, nie je to nič príjemné v normálnych časoch čeliť takýmto problémom.
Treba sa o seba starať aby sme boli zdraví a nemuseli sa ničím takýmto trápiť!
Marinina najhoršie je to, že dnes to môže byť aj nádcha, chrípka, ale aj človek môže byť pozitívny a s tým sú len starosti aby sa zistilo, že kde je teda ten problém, čo reálne nám je. Mám známu čo tak bola na testoch, tam všetko ok a ona chorá. Samozrejme všetci na ňu kukali cez prsty a pritom ona len chrípkové obdobie, ten prechod z leta do zimy nezvládla.
NEYA - V tomto nie si sama. Ale pred pár rokmi som sa ohľadne tohto začala viacej zaujímať a teda prišla som na to, že užívanie wobenzymu mi prospieva. Mi robí dobre, lebo teda odkedy som enzýmy začala užívať tak sa cítim dobre, nemám problé s tým, žeby ma trápila chrípka alebo niečo podobné :)
Toto čo si pridal mi vyhodilo len veľa vitamínov na imunitu, ale teda z môjho pohľadu vitamíny sú dobré keď sme v poriadku, keď nás nič netrápi, ale keď už niečo nás začne, že nejaká únava, prípadne chrípka a tak, tak to je znak toho, že už treba poriadne s tým začať čosi robiť.
Lieky na imunitu - lite.al Mám s ním dobré skúsenosti.
to nedokazes odhadnut, co pride a kedy pride, lebo velakrat aspon ja som taka bola, ze som ignorovala, co mi chcelo telo povedat a potom, ked problemy nastali, tak som sama sebe nadavala, ze ci mi to ozaj bolo treba :D