vie mi niekto poradit, ako sa da posilnit imunita bez liekov ? Myslela som, ze ked zacnem pravidelne cvicit, trosku to pomoze ... pravidelne som cez zimu kazdy mesiac chora.. aj teraz, asi zapal hrdla, trosku zvysena teplota. Nechcem dookola brat stale antibiotika ...
Ako posilnit imunitu bez liekov?
vieš čo na základe viacerých vecí, hlavne je to liek, ktorý je určený prioritne na liečbu a tiež aj preto, že obsahuje enzýmy a enzýmy pomáhajú pri mnohých problémoch, čiže majú široký účinok alebo akoby som ti to mala napísať, aby sme si rozumeli :)
z akeho dovodu si sa rozhodla prave pre taketo lieky? co ta viedlo k tomu, ze si si kupila prave tieto a nie nejake ine?
mokriska pýtala si sa to pred nejakým časom, ale chcem ti povedať, že mne pomohol Wobenzym, treba ho brať dlhodobo, ak chceš vidieť výsledky, lebo len pravidelnosť ich môže priniesť, samozrejme, že nestačí brať lieky len kým sa ti polepší, ale aj potom, keď už sa budeš cítiť fajn :)
miga aj o "normálnom" stravovaní má každý úplne iné predstavy, ale myslím, že každý má niečo čoho sa nevie vzdať, treba posilňovať imunitu a netreba nejako nič riešiť, jedine samozrejme, že pohyb je tiež potrebný ;)
nooo tak sa tu nehadajte, nevedie to k nicomu. aj v tomto je to tak, ze sto ludi, sto nazorov. kazdy si budeme presadzovat len to svoje - je to predsa uplne normalne a ludske. noo mna by velmi zaujimalo od tych bab, ktore tu napisali, ze im pomohli len tabletky, tak ze ktore to boli? ktore vas vyliecili a posilnili vam imunitu?
//to si myslis mozno ty, ale ja si to nemyslim ani zdaleka, podla mna pri oslabenej, narusenej imunite su lieky dolezite, ak sa ma imunita dostat do stavu aby zvladala chripkove obdobia, jarne unavy a podobne problemy, ktore nas vedia sklucovat//
Ovecka, ktory sa normalne stravuje - definuj normalne stravovanie. Plus podla toho co vidim v restikach, normalne stravovanie nie je. Ci ty ratas s tym, ze ludia sa ukazkovo stravuju? Prosim ta.....
vsetky produkty na zlepsenie/posilnenie imunity su podvod. U zdraveho cloveka ktory sa normlane stravuje sa proste neda imunita zlepsit liekmi alebo vitaminmi/doplnkami atd.
aj ja si myslím, každá sme iná, máme inú imunitu, iný organizmus a podobne, čiže každá z nás si musí skúsiť, čo nám pri problémoch pomôže ako som písala mne až lieky pomohli :)
//baby ja vam to poviem tak, podla mna kazdy si musi skusit co mu pomaha, co mu prospieva na posilnenie imunity, na zbavenie roznych zdravotnych problemov, to neni len tak//