vie mi niekto poradit, ako sa da posilnit imunita bez liekov ? Myslela som, ze ked zacnem pravidelne cvicit, trosku to pomoze ... pravidelne som cez zimu kazdy mesiac chora.. aj teraz, asi zapal hrdla, trosku zvysena teplota. Nechcem dookola brat stale antibiotika ...
Ako posilnit imunitu bez liekov?
Ja súhlasím s AdomomKrtom :)
Som lekárka, ktorá preferuje v prvom rade posilňovanie imunity na prírodnej báze. Pokiaľ sa len dá, snažím sa vyhnúť podávaniu antibiotík. Mám veľmi dobré skúsenosti s dlhodobým užívaním Aloe Vera (pozor na kvalitu,nie každé Aloe je kvalitné), veľmi dobre účinkuje Colostrum a Acai. Môžem poradiť aj cez email: iveta.debnarova@gmail.com
Karotka. no dost ma prekvapili tie tvoje vety, ale je to z nejakeho dovodu neznalosti, ale kazdy sa ucime. 1.chyba dookola - to mas fakt super lekara co ta preplna anti. 2.chyba- ked ich beres fakt kazdy rok, tak tvoja imunita je nimi velmi oslabena a preto sa ti to vracia kazdy rok . lebo Anti zabijaju vsetko- aj imunitu a preto sa prirodzene nerozvija. Ak ides k lekarovi- stavas sa pacientom, toto je pravda , ktoru nechce farmaceuticky priemysel pocut. poslem ti link na alternativu a PROSIM nenic si zdravie antibiotikami
Doplnky stravy:
- vitaminy, mineraly, probiotika, enzymy, trocha pohybu a cvicenia.
Antibiotika urcite nie, cim viac to pouzivas, tym menej zaberaju a nakoniec az vobec nie...