vie mi niekto poradit, ako sa da posilnit imunita bez liekov ? Myslela som, ze ked zacnem pravidelne cvicit, trosku to pomoze ... pravidelne som cez zimu kazdy mesiac chora.. aj teraz, asi zapal hrdla, trosku zvysena teplota. Nechcem dookola brat stale antibiotika ...
Ako posilnit imunitu bez liekov?
napr probiotikami, velmi dobre su vita biosa, ide o zivy produkt je to v tekutej forme a zlozenie je 19 byliniek, ja si ich davam kazdy rok na jesen
Táto tvoja voda, keby to bol taký úžas, tak by to asi inak vyzeralo. Podľa mňa na imunitu jedine lieky, jedine tie majú zmysel a význam. Len lieky vedia telo dostať do formy, vedia imunitu liečiť a posilniť, aby sme sa cítili lepšie :)
Maroška by som moc nepočúvala, pravý Boh nelieči skrze "zázračnú" vodu, alebo vesmírnu silu. To je dosť ďaleko od neho.
Skôr by som tú klasickú medicínu, ako písala DominikaDomi.
Stále je tu problém o imunite. a už sa tu opakujem, ani sa nepamätám. ale my čo pijeme GGW liečivú vodu denne, ani sa nám nesníva o takých problémoch, chorobách, čo všetko tu na fóre píšete a žiadate o radu.
Preto najlepšie na imunitu bez doplnkov a liekov je GGW liečivá voda, ktorú stvoril Boh pre život na tejto Zemi. A to píšem po 18 ročných skúsenostiach. Musíte si vybrať lekárov alebo GGW liečivú vodu.
Aj Prezidentov ,Zemanov lekár zomrel skôr ako chorľavý prezident. A lekári mrú skôr ako ich pacienti.
Ako chcete od nich zdravie, keď lekári sami si nevedia pomôcť. Vzdelaní lekári by mali byť zdravší a dlho žiť.
- Hanka presne toto je to, človek si musí sám skúsiť a zistiť, čo mu viac vyhovuje, pri čom vidí zmeny k lepšiemu! -
Aj ja mam oslabenu imunitu a skusala som vselico, prirodne veci aj cvicenie ci otuzovanie, ale pomohol mi az wobenzym. Vdaka nemu sa mi imunita 100% zlepsila.
dominicka to je strasne byt tolkokrat chora..by som sa asi zblaznila..cvicenie je fajn..s tym otuzovanim tam uz trosku vaham ako som uz aj predtym pisala..nie je to najvhodnejsie..aspon teda nie pre kazdeho..na kazdeho toto moze posobit inak..preto ja som zastancom toho, ze ked sa objavia zdravotne problemy..tak hned treba imunitu liecit..mne Wobenzym pomohol..ked som mala taketo trapenia..a musim si zaklopat..ze sa drzim uz dlho..
Necitala som komentare ostatnych, ale za mna pomohlo cvicit, otuzovat sa, strava a kupila som si v lekarni hlivu ustricovu s rakytnikom (v takom zltom baleni) a dost mi to pomohlo, posilnilo ma a aj ked boli naookolo vsetci chori, tak som to prezila bez problemov...predtym som bola za jednu jesen/zima sezonu chora aj 7-10x