vie mi niekto poradit, ako sa da posilnit imunita bez liekov ? Myslela som, ze ked zacnem pravidelne cvicit, trosku to pomoze ... pravidelne som cez zimu kazdy mesiac chora.. aj teraz, asi zapal hrdla, trosku zvysena teplota. Nechcem dookola brat stale antibiotika ...
Ako posilnit imunitu bez liekov?
bez liekov sa vyliecit imunita neda, predsa len lieky su presne na tieto problemy, na liecbu imunity, nie len na jej potlacanie, nie len na jej skryvanie, ale ozaj na jej liecenie, na jej posilnenie aby sa vedela vzchopit :)
dejana 92314
Nastáva jesenozimné obdobie. Ľudia jestvovali aj za komunizmu pred 89 rokom minulého storočia a žili ani toľko chorôb nemali ani probiotické a kadejaké doplnky a lieky,čo prišli po revolúcii nemali !
Teraz ste všetci posratí z toho čo Vám lekári nadiktujú !!!
Veď pochádzate z komunistickej éry rodičov, ktorý nepotrebovali tie nové vaše pseudolieky a doplnky.
Prežil som celú dobu od 60-tich rokov a videl som problém zdravia a oblbovanie ľudí terajšej doby Farma firiem aj lekárov.
Takže o imunite za tú dobu niečo viem a skúsil a videl som. Ja mám prázdnu zdravotnú kartu od 54-roku aj moji známi , takže vieme o čom hovoríme !!
GGW liečivú vodu testujeme 17 rokov od objavu v r 2000 . Takže je to dlhá doba klinických skúšok v praxi.
Takže vieme o čom hovoríme.
Dlhodobo na imunitu niet lepšieho lieku na svete ! Máme to odskúšané ! Nepotrebujeme byť bohatí ako Farma firmy, stačí ak to ľuďom pomáha.
Píšeš o výskumoch, o ktorých nikto nič nevie a keby to bolo také zázračné, tak aj samotní lekári by o tom niečo vedeli nie? Problém s imunitou som mala roky rokúce. Skúšala som rôzne babské rady, na imunitu a nič. Po mojich rokoch trápenia sa s oslabenou imunitou som prišla na to, že len lieky sú cestou :)
Ľudia prvej jedli hodne kyslej kapusty, kde boli aj enzymy,vytamíny aj B12. Dnes kyslú kapustu málokto užíva ,tak musí doplňať náhradami, ani originál kravske mlieko nepijú, ani domáce vajcia sú malokde.
Treba sa vrátiť ku drobnému hospodárstvu a národ bude hneď zdravší. Ani udená slanina neni to čo bolo dnes to robia chemiou.
Tak z čoho chcete mať dobrú imunitu ?????
Jeden zázrak je BLV liečvá voda, ktorá odplaví to svinstvo čo jete z Teska, BIly, z Lidla atď.
Pri jedení a pití ich produktov budete len chorieť a látať dalšou chemiou záplaty v zdraví.
A ešte akú poznáme vodu
studničkovú,
podzemnú
studňovú
pranenistú
povrchovú
Dažďovú
pí vodu
diamantovú
magnetickú
Pyramidovú
spinovanú vodu
štrukturovanú
osmotickú
destilovanú
prevarenú
živu a mrtvu vodu
mineralne vody
svátá voda z Lurd atď.
Posledná je GGW- BLV voda objavená na Slovensku roku 2000
Každá má ine zloženie a štruktúru.
Posledne výskumy dokázali nanobaktérie vo všetkých vodách prejdu aj cez filtre a cez nanositka, ani UV svetlo ich nezničí a máme ich celé telo. GGW -BLV voda je bez nanobakterii.
Nie je voda ako voda. Tomuto nerozumiem a nikdy rozumiet asi nebudem. Suhlasim s vetou v komentari podo mnou, ze su velmi dolezite enzymy, ked clovek chce takyto problem akym je oslabena alebo nedostatocna imunita vyriesit, chce to trpezlivost a najma odhodlanie, ale stoji to zato. U mna ked sa obavili tieto problemy, zacal som skusat kadeco, co som si myslel, ze by mi mohlo pomoct, az ked som zacal uzivat Wobenzym, tak som zacal na sebe badat zmeny k lepsiemu. Preto si tiez treba uvedomit, ze nie su enzymy ako enzymy. ;)
Budovanie imunity je dlhodobà záležitosť. Prispievajù k tomu viacerè faktory. Màval som angíny aj 2-3x do roka. Bez antibiotík to nešlo. Tie majú ale aj negatívne účinky. Na kĺby, žalúdok napr. ak sa neberú poctivo probiotiká. Lekàri v tomto moc neporadia. Začal som vyhľadávať literatúru na túto tėmu. Všetko sa krúti okolo zdravej, prírodnej výživy, bohatej na antioxidanty, minerály, enzýmy v potravinách (látky ktoré zabezpečujú dobré rozloženie stravy v tenkom čreve) ale samozrejme aj vitamíny, ktoré pomàhajú vytvárať zdravé prostredie v zažívacom trakte, zdravè a užitočné buňky v tele ako biele krvinky a tak pripravovať organizmus na “boj s votrelcami“ a tak obmedzovať prevahu mikroorganizmov. Nesprávnou - prevažne kyselinotvornou stravou budujeme v tele kyslé prostredie v ktorom sa tieto baktérie a mikroorganizmy cítia najlepšie. Navyše ak chýba kyslík tak aj rakovinové bunky rastú lebo tie kyslík nepotrebujú. Ak nie je slnko rsp.pobyt v prírode dostatočný potom aj D vitamínu ako podpory imunitného systému chýba. A tak som začal najskôr s aloe vera prírodným gelom, má okolo 18 typov významnejších antioxidantov z vyše 25-tich. Angíny síce ustúpili ale bolo potrebné budovať imunitu na širšom fronte. Začali sme s manželkou preferovať viac zàsaditej stravy , zeleniny v surovom stave, menej rafinovaného cukru, šaláty s olivovým olejom, slnečnicové, tekvicové semená, kurkumu, bezlaktózové mlieko a tvaroh, šaláty s tuniakom, mäso na prírodno ale aj viac červenèho ovocia, citrónovú vodu na lačno a pod. Jeme viac rýb, biele mäso. Mozarella s paradajkami olivovým olejom a bazalkou ráno. Chlieb kváskový nie kvasnicový. Myslím že sa nám takto podarilo našu imunitu zlepšiť . Bežné choroby ako dusivé kašle s angínami, chrípky s hoùčkami sa podarilo eliminovať. Trvalo to však viac rokov.
Piť vodu, to nie je také jednoduché, neni voda ako voda.
Treba si prečítať -Šokujúca pravda o vode -od Bragovcov doktorov, a bude vám to jasné.
Naša imunita potrebuje dobré podmienky potom bude fungovať ako má.
Venuj sa pravidelnému športu a otužovaniu zároveň dostatočne oddychuj, aby tvoje telo malo čas regenerovať. Prehodnoť si svoju stravu, Nekonzumuj sladkosti, prípadne ak trpíš aj nadváhou zbav sa jej zdravým spôsobom. jedz veľa zeleniny. Na imunitu je veľmi dobrá cvikla, hliva ustricová, cibuľa a cesnak.... Nájdi si niečo z doplnkov výživy na stránke liečebnej výživy mojezdravie.sk Dobrý je Betavital - koncentrát cviklovej šťavy, Imuno C, super bromelain a papain /je ako wobenzym/. Na črevnú flóru, ktorá je základom našej dobre fungujúcej imunity sú výborné probiotiká super acidophilus 6 a 10 miliárd. Zdarma k objednávke môžeš dostať, keď si požiadaš tibetskú kefírovú hubu na výrobu výborného domáceho kefíru, plného laktobacilov a živej probiotickej kultúry alebo tibi na výrobu výborného šumivého probiotického nápoja z vody. Dobré je vyskúšať aj protiplesńovú diétu, odľahčíš tak telo od nebezpečných toxínov. Neustále pi čistú vodu, aj niekoľko litrov denne.Tak 3 mesiace a imunita sa začne zlepšovať.
Základom imunity sú črevné bakterie, ktoré ovplyvnujú organizmus. My ako deti sme pili acidofilné mlieko,alebo
zakysané podmáslí. Proti zápche zavarané ovocie pri prejedení zavarané uhorky. Teda mne osobne to pomáhalo.
Dnes stačí zájsť do obchodu a kupiť si Psylium, čo je indická vláknina na prečistenie trávenia.
Na posilnenie imunity je liek Echinacea s príchuťou zázvoru.
Estrella45 probiotiká nedokážu liečiť. Akurát tak podporovať telo ak je v dobrej kondícii. Ak je problém, že imunita zlyháva, dostáva sa na dno, tak lieky sú bezpochyby potrebné. Tiež som si tým prešla. Začala som časom užívať lieky, Wobenzym a môj zdravotný stav sa zlepšil, síce nebolo to zo dňa na deň, ale stálo to zato. Tie problémy treba riešiť.