Ako posilnit imunitu bez liekov?

Veronator

Skús pozrieť článok od www.polakova.sk . Sú tam celkom dobré tipy. Hlavne treba veľa ovocia, vlákniny a na škodu nie sú ani probiotiká (neviem či sa to berie ako liek v tejto diskusii). Otužovanie tiež nie je na škodu.

zuzi74

Kycera, ale Wobenzym je ZAZRACNY liek, ten vyliecil snad kazdemu na tomto fore imunitu...bez neho to proste nejde:D

Veronika879

S enzýmami mám aj ja dobrú skúsenosť, aj keď najskôr som bola na vážkach, či ešte aj tie vyskúšam, ale urobila som dobre, že som skúsila, lebo posunuli moju imunitu tam kde mala byť. Na správne miesto. :)

Mimma

Na zaciatku roka som este nemala ani len tusenia ako na imunitu ako jej pomoct, ako ju liecit. Odvtedy som sa uz vela naucila, poradila mi kamaratka, ktoru roky trapila imunita, mala ju oslabenu a nic jej nepomahalo, ona sama mi povedala, ze tieto veci bez liekov nejdu

Dienda

Každý máme zrejme iné skúsenosti, ja mám dobré skúsenosti s liekmi, s enzýmami a to ti poviem, že moje problémy ma vytrápili dosť a až lieky mi pomohli posunúť sa ďalej. Vpred a vyliečiť sa :)

dejana

Pozri je to tvoja vec, užívaj si, čo uznáš za vhodné, ide len o to, že žiadne výskumy nie sú. Účinnosť liekov je skúmaná dlhú dobu a ich účinky sú potvrdené. Narozdiel od tohto. Napísala som ako to bolo so mnou, mne pomohol Wobenzym, ktorý užívam do dnes a problémy nemám, čo mi robí radosť :)

mjanik

Dienda-práve akupunktúra je dobrá na imunitu.Ďalšia výhoda akupunktúry vo či liekom je ,že akupunktúra vylieči slabé orgány, ktoré sú zodpovedné za imunitu.Len musíš natrafiť na akupunkturistu a nie na fušera,tebe nepomôže a znehodnotí aj akupunktúru!!!!!!!