Ako posilnit imunitu bez liekov?

cokofidorka

No len samotným športovaním imunitu určite neposilníš.. treba pridať hlavne v strave- veľa vitamínov zo zeleniny a ovocia, vlaknina a hlavne veľa pit- to len taka klasika na začiatok :) sama mám podobný problem s imunitou - kazdu jesen a zimu som bola chora aj 3-4krát. ked som vsak pracovala v zahranici, nemohla som si dovolit byt stale na pnke. tak som hladala a hladala nejake riesenie... nechcela som do seba pchat nejake sprostosti, zacala som preto klasicky s ceckom.. a pridala som k tomu vitamin D, po navrate domov sa mi osvedcil ten od genericy, vyskusaj pri najblizsom chripkovom obdobi, uvidis sama :)

Kubo11

Keď som bol na ZVS tak sme každé ráno o 6:15 len v tielku a trenírkach vybehli von a 15min cvičili a 15min behali. Celý rok aj v zime aj v lete. Vtedy som nevedel čo je to sopel, nie že chrípka alebo prechladnutie.

molliarka

Na vlastnej koži som sa presvedčila, že vitamíny pri imunite nemajú takú silu ako majú lieky, tie dokážu liečiť, majú také účinky, že dokážu zbaviť človeka problémov definitívne a to vitamíny nedokážu...

Axd

Z vlastnej skúsenosti... jediná vec, ktorá pomôže dlhodobo je otužovanie. Pozor, začína sa postupne. Odporúčam naštudovať na nete.

michaela00

nie su to lieky ja preferujem skor vyzivove doplnky a podobne, ked som mala slabu imunitu po chorobe uzivala som imunit hlivu ustricovu z lekarne, ta mi pomohla zlepsit imunitu a to velmi

naterellia

mne pred rokom a pol zistili oslabenu imunitu, samozrejme, dali mi nejake "šmaky" ale aj tak sa mi vb priebehu roka chripka a nadcha nevyhla v zime aj viackrát.-.. na odporucanie jednej kamky, ktorej dcera ma podobne problemy som vyskusalal brat vitamin d od genericy a fakt vidim, ze v zime som chora ovela menej... vyskusaj, uvidis sama: )

dejana

Z mojej skúsenosti môžem povedať, že bez liekov sa zo zdravotných problémov dostať proste nedá, aj s liekmi si to vyžaduje istú disciplínu, ale hlavne je potrebné aby tie lieky boli určené priamo na daný problém ;)

damila777

Dobrý deň, viem odporučiť prírodnú účinnú náhradu wobenzymu. Napíšte mi na meilik damila777@azet.sk

Mimma

Ano je liek, lenze problem je ten, ze ked je imunita uz ozaj oslabena, tak bez liekov na nohy sa postavit neda pretoze postavit na nohy zdna ju vedia len lieky, vitaminy a otuzovanie to je dobre mozno ako prevencia, ale liecba je o niecom inom, ja som toho vela poskusala kym som sa z problemov dostala :(