ahojte
tato tema je urcena nam vsetkym, ktore trpime nutkavym prejedanim sa. sama mam tento problem.. casto sa doma prejedam, hlavne ked nasi nie su doma (co je nanestastie dost casto). mnozstvo jedla, ktore doslova "zozeriem" je obrovske.. chuti mi vsetko naraz - klobasa, nutela, jogurt, rozok, hranolky, hrozno..
niekedy sa takto presytena citim spokojne, no inokedy ma zlomia vycitky svedomia a zvraciam.
mam nadvahu a nenavidim svoje telo. chcem schudnut z viacerych dovodov, ale vzdy sklznem k nechutnemu prezratiu sa..
je to zle. mate aj vy tento problem?
Nutkave prejedanie sa
len sa riadne nažer zuza
preco?lebo si sa prejedla?myslim si,ze to sa ani neda zvladnut.Nepoznam nikoho,kto by to dokazal.Navzdy z nas budu trosky:(
zuju,ja som na tom presne tak isto...niekedy sa mi uz preto ani nechce zit..a to je dost casto:(
pompejka,ale uz aj papam,aspon sa snazim,a pravda je,ze som jedaval ovela menej a vazila viac a potom som nabehla na normalne jedenie v nemocnici,ale dlho mi to nevydrzlo a tak som potom rychlo schudla,ale tie depky pri tom,to je hrozne,j ked nevladzem to s d,oddychnem si a idem dalej,ale co si mam povedat pri depke z anorexie,to neviem...
januška-podobne...MOJE ZLATE PRAVIDLO:Nakupuj ked nie si hladna!!!Chipsy a cokolada to je zabijak
poliewoocka u mna to tiez bolo tak ako vravis...NUDA,fuj, tak hybaj jest a jedno cez druhe.ked som bola dakde vonku tak ma ani nenapadlo...dobre teraz idem do potravin aby som si cielene kupila jedlo,ale ked som domov dosla a tu nic na robote tak sa to zvrhlo.ale som sa nahnevala a zacala som cvicit a najdem si vzdy nejaku robotu tak aby som sa nenudila.a je to super :)
Ahojte.Mozno budem zniet kus...proste myslim si a z vlastnej skusenosti viem ze tieto stavy sposobuje na 86percent nuda-aspon u mna.Teraz to tak nie je,lebo som zacala sportovat.Predtym to bolo strasne-poznate to-slane,sladke,potom slane a za tym sladke...a dookolecka dokola..mala som vycitky ale nastastie som nejak nepriberala..A potom som si povedala DOST!!!A zacala som behavat.Organizmus sa mi otocil o 360 stupnov a vecer nepocitujem hlad ako volakedy..DRZIM PALCE