Nutkave prejedanie sa

Príspevok v téme: Nutkave prejedanie sa
kissable

ahojte
tato tema je urcena nam vsetkym, ktore trpime nutkavym prejedanim sa. sama mam tento problem.. casto sa doma prejedam, hlavne ked nasi nie su doma (co je nanestastie dost casto). mnozstvo jedla, ktore doslova "zozeriem" je obrovske.. chuti mi vsetko naraz - klobasa, nutela, jogurt, rozok, hranolky, hrozno..
niekedy sa takto presytena citim spokojne, no inokedy ma zlomia vycitky svedomia a zvraciam.
mam nadvahu a nenavidim svoje telo. chcem schudnut z viacerych dovodov, ale vzdy sklznem k nechutnemu prezratiu sa..
je to zle. mate aj vy tento problem?

antonia

kazdy mi hovori ze som velmi stihla preto ze mam zdravy zivotny styl aspon som mala -sportovala som jedla pravidelne roznu stravu....no teraz som leniva nic sa mi nechce a velmi sa prejedam prave teraz som sa prejedla ....

merien

ahojte=))ja by som was chcela infomowať kusa , že na pokeci mam stranku anoreXia,,,,,,,bola by som rada keby ste prišli a podelilli sa s nami o swoje problemi,,,čim wiac nas bude tym wiacej budeme wediet a najlepšie je že na konkretnych ludoch,,,,,hmm?????čo wi nato???budem rada ak sa ozwete=)s Laskou Merien

lera21

zuju, viem ale zas menej sa zmestí do žalúdka ked v nej máš pred jedlom aspon pol litra vody...hej aj u mna vačšinou ta chladnička vyhrava :( no čo už hadam to raz prestane..netreba sa vzdavat

face of agony

vies,my sme uz skusali skoro vsetko...aj psychologa...a nie je to "zmenseni zaludka" .V prvom rade je to o psychike.A kym si nedame do poriadku svoje vnutro,tak to takto pojde aj dalej...

poliewoocka

To s tym zaludkom som myslela vazne..nebudete do seba vediet napchat viac jedla..Doslova vam to nepojde dolu hrdlom.Viac na google-chirurgicke zmensenie zaludka.Ale toto je len krajna moznost,ak sa bojite,ze velmi priberiete.Skuste take jedlo co vam napuci v zaludku a budete mat pocit plnosti.Ak ani toto nepomoze...asi ostava uz iba psycholog lebo za toto vy nemozete,mozno to sposobila nejaka trauma z detstva..alebo stres.Jednou z moznosti -tych najkrutejsich- je to,ze si zaobstarate zamok..Vela stastia.

face of agony

ten "trik" s mineralkou som skusala,ale tu ide proste o to,ze ked sa chcem prejest,tak kaslem na vsetko,len aby som do seba co najviac natlacila.Ja musim mat ten pocit,ze je vo mne kopec jedla a idem prasknut...:/

lera21

ahojte..mavam obdobia že sa hrozne prežerem zjem všetko čo najdem v chladničke ale zistila som že ak mam pri sebe flašu s mineralkou tak sa miesto najedenia napijem...nevravim že len pijem stale ked pocitim hlad ale ako viac pijem tak menej toho napcham do seba...skuste to babenky velmi dúfam, že aj vam to pomože....majte furt flašu dade kde na nu budete vidiet :) držím vam všetkým palce!!!!!