ahojte
tato tema je urcena nam vsetkym, ktore trpime nutkavym prejedanim sa. sama mam tento problem.. casto sa doma prejedam, hlavne ked nasi nie su doma (co je nanestastie dost casto). mnozstvo jedla, ktore doslova "zozeriem" je obrovske.. chuti mi vsetko naraz - klobasa, nutela, jogurt, rozok, hranolky, hrozno..
niekedy sa takto presytena citim spokojne, no inokedy ma zlomia vycitky svedomia a zvraciam.
mam nadvahu a nenavidim svoje telo. chcem schudnut z viacerych dovodov, ale vzdy sklznem k nechutnemu prezratiu sa..
je to zle. mate aj vy tento problem?
Nutkave prejedanie sa
babulky,naozaj cvicte...je to skvele.prekrvi sa cele telo a budete sa superne citit potom...alebo si najdite nieco co vas bavi ovela viac ako prejedanie a ked na vas pride neodolatelna chut na jedlo tak sa do toho pustite a na jedlo razom zabudnete :) a pekne papat 5 krat za den, nie nejake ozrutne porcie take normalne a veeeela ovocia a zeleniny,to sa predsa moze takmer neobmedzene.pravidelnym papanim telo dostava energiu presne v takych davkach ake potrebuje a neuklada zasoby v podobe tuk.vankusikov,vsetko sa pekne spotrebuje.nie je to drasticke a na 100% ucinne pre kazdeho.tak moc drzim palceky ;-)
anka si anorekticka?aj ja som nou skoro bola..nic nepapavas?
nie,s anorexiou
anka kazdy ti povie ze to je malo, lebo z hladiska "bmi" je to len asi 19, co je na niektorych stranka uvedena ako mierna podvaha, ale je to individualne. zalezi od stavby tela. mne priatel uz nadava, ze aby som nechudala ze mi kosti trcia :) ale ja len cvicim..niekedy som sa trapila drastickymi dietami, ale to nikam neviedlo.. teraz som si stiahla rozne dvdcka s taebo, na ktore som kedysi chodievala a brutalne pomahalo, a tak teraz cvicievam doma..rano na obed a aj vecer a jem co chcem a aj pred spanim a neni problem..dokonca mam pocit ze chudnem.. no tak si zatial zaklopat mozem..ty mas problemy s prejedanim, ked si tu? ak sa mozem samozrejme spytat
ja len,ze aj ja by som tolko mala mat,ale pre mna je asi vsetko vela...ale ked som to tam videla npisane neslo o mna,tak sa mi to zdalo este j malo:-(
anka nie nemyslim si ze mam vela. mam velkost M niekedy S..ale rada by som mala len to S.. :)) no nebudem to silit.. ja som hladosko, rada papam a preto ziadne drasticke diety neuznavam, ale radsej si zacvicim..
inak babenky drzim vam palceky vsetkym..citala som vase pribehy.. DRZTE SA!zvladnete to
pompejka a myslis si,ze si ze ms vela
KESSY ma pravdu!ja tiez zerem jak prasiatko :)) aj rano aj naobed a aj vecer (ba dokonca aj pred spanim) ale cvicim TAEBO s billym blanksom..co je same kopanie, skakanie a potenie :)) (asi take daco ako kickbox) a tiez mam 176/59
je tu niekto?
Ahojte! Som tu nova, ale chcela by som sa opytat, ci je normalne, ze ked mam bulimiu, tak rapidne chudnem ako pri anorexii. Alebo to moje telo uz nevydrzalo a zacalo nic nevstrebavat? Ved o bulimickach sa vravi, ze by rapidne nemali chudnut, ze ich vaha je taka v norme.Nie?Dakujem za odpoved.