Nutkave prejedanie sa

Príspevok v téme: Nutkave prejedanie sa
kissable

ahojte
tato tema je urcena nam vsetkym, ktore trpime nutkavym prejedanim sa. sama mam tento problem.. casto sa doma prejedam, hlavne ked nasi nie su doma (co je nanestastie dost casto). mnozstvo jedla, ktore doslova "zozeriem" je obrovske.. chuti mi vsetko naraz - klobasa, nutela, jogurt, rozok, hranolky, hrozno..
niekedy sa takto presytena citim spokojne, no inokedy ma zlomia vycitky svedomia a zvraciam.
mam nadvahu a nenavidim svoje telo. chcem schudnut z viacerych dovodov, ale vzdy sklznem k nechutnemu prezratiu sa..
je to zle. mate aj vy tento problem?

lerra

milá saska, tak na výšku 170cm je 58kg normálna váha si myslím, ja mám 165cm a mám 56kg...netráp sa nad diétami lebo si zničíš žalúdok..užívaj si život a nezaoberaj sa tolko so svojou postavou....snaž sa radšej viac hýbat, nájdi si nejaké koníčky čo ta budú bavit a nebudeš potom tolko mysliet na jedlo a váhu

saska15311

Mile baby...Chcela by som sa poradit...Ale neviem ze s kym pretoze hambim sa napisat sem kolko vazit kvoli tomu ze si hned kazdy pomysli ze aka som tlsta aj ked ma nepozna... mam 13 rokov meriam 170cm a vazim 58Kg...mam velmi vysoku vahu lebo poznam dievcata v mojom veku ktore su (povedzme si to narovinu) tucne velmi tucne a vazia 65kg a ja som z nich polovicka a vazim skoro sestesiat...ale niesom tucna ale urcite ani chuda uz dva tyzdne drzim dietu... a z 65kg som chudla na moju terajsiu vahu (58)ale trapim sa strasne lebo na ranajky zjem polku misky muslli pootom nic a z do obeda do druhej tam si dam normalne jedlo (polievku aj druhe v primeranom mnozstve) a zase nic az dovecera a okolo 20:00 jedno jablko...a strasne ma mrzi ze vazim tolko ako vazim lebo ked sa ma niekto spyta ze koko vazim a ja poviem 58...oni ze "cooo? "...a to ma stve...ak mi niekto vie poradit ozvite..sa..:D dakujem

zaba

toto sa stavalo aj mne,a cim viac som priberala,tym viac som mala dapky a riesila som ich len jedlom...tak si skus dat nejaky ciel,ja som si dala ze aspon pre zdravie to skusim,jest normalne,daj si daky ciel,ze schudnes a chod na to s optimizmom,tes sa na to ako budes vyzerat ked schudnes,aspon na mna to zabralo,a uz rok si vahu drzim,a jedavam aj sladkosti,zacala som cvicit,a po schudnuti ked budes mat chut sa prezierat,tak si spomen co vsetko si musela podstupit a ci ti to stoji za to prejest sa a zasa byt na tom istom kolotoci,mne to fakt pomohlo

kiara88

baby ja mam tiez tento problem a neviem ako z toho von,vsetko sa to zacalo s tym,ze uz hrozne dlho chudnem...vlastne kazde rano vstavam s tym,ze budem chudnut...uz ma z toho porazi...min.leto som uz schudla 10kg,ale asi za 2mesiace som to nabrala spat...proste schudnem aj 3kg,potom mi preskoci a prejedam sa aj 4 dni vkuse vsetko doradu a mam to spat a mam hrozne depky,nechcem chodit von,nic ma nebavi...kto ma nejaku radu ako to skoncit????nejake tabletky neexistuju?

zaba

anorexia a bulimia nieje ziedne riesenie,viem o com hovorim,k anorexii som nemala daleko,nastastie aj ked sa prejem tak to nevyzvraciam ale radsej to vycvicim,a potom nemam ziadne vycitky svedomia,pred 3 rokmi som vazila 6Okg,a nebola som vobec tucna,skor akurat,a potom som zacala s hlupim hladovanim...meskal mi menzes,dopracovala som sa k 47kg,od vtedy som nepribrala ale v jedle sa uz vobec neobmedzujem,lebo cim viac si clovek zakazuje,tym viac ho to láka,ale vela cvicim,a to tiez nieje dobre,lebo mi meska menzes,ale viem ze keby som prestala cvicit,tak sa musim obmedzit aj v sladkostiach,a to sa mi nechce,vzdy je to u mna to ste dookola,bud denne cvicim aj 3hodiny,alebo vobec a vtedy jem len zeleninu,ale najvacsi problem mam s tym ze aj ked viem ze by sa mi zislo pribrat par kil,nemozem sa k tomu prinutit,lebo by som si pripadala tucna,aj ked by som nebola,je to o tom ako sami seba vnimame,niektore baby maju 7O kilo a su so sebou spokojne,a moje spoluziacky,co vazia okolo 56 si nadavaju ze sú prasce

zaba

ja mam taky problem ked som v strese alebo ma nieco trapi,vtedy zjem nenormalne mnozstvo cokolady alebo niecoho sladkeho,ale malokedy sa citim prejedena a nechapem kde to do mna ide lebo vazim 47kg pri vyske 173,obcas sa mi podari jedavat zdravsie ale potom si to vynahradim aj o polnoci,a za obet padne vsetko od nutely az po cokoladu

food

Ahojte vsetky baby co mate tieto problemy,Ktora z vas uz skusila najst nejaku odbornu pomoc?Psycholog ,psychiater,nieco podobne?Ja som vsetkym tym presla,nebolo to lahke,poviem vam.Chcela som stale umriet,lebo moja vaha bola raz 40,raz aj 86 kg.Tieto obdobia boli strasne,problem bol od 13 trvalo to aj 10 rokov,teraz ma 32 som z toho vonku.Nikdy som nezvracala,co bolo na moju skodu,aj na osoh.Ked sa zacala moja choroba ,nikto to este poriadne nepoznal.Islo o urcitu
formu endogennej depresie.Ja som to
chcela v 17 samovrazdou skoncit to,ze mam 40 a som strasne tucna.To
ale nikomu neodporucam.
na inter.mi zachranili zivot,potom som sla do Brat.do fakultn.nemoc.DrDimova .Teraz tam uz asi je niekto iny.TRapila som sa doma,4 roky,bulimia a tak ,potom som znovu putovala do Blavy,neskor 2x liecenie v Kremnici,psychologovia
neskor
zacarovany kruh.

.Dostala som sa z toho ,ze som chcela.Ja som stale odrazu vysadila lieky napr.Melipramin ,Noveril,proti depresii
a potom sup nazad.Depresia prisla ,bulimia ,kila co som pevnou volou v nemocnici na 3 mes.pobyte zhodila boli nazad,aj navyse.Dievcata,da sa to.Musite sa mat zacat radi,co je hrozne tazke.Mne pomohlo aj tato veta od psychol.,co ma nastartovalo.A preco sa to vlastne nenavidite?Nezakazujte si jedlo.OD kedy som si ho nezakazala ,a vedela ze si ho mozem dat aj za chvilu,aj potom ,nie pojest vsetko naraz,ono to fungovalo.Aspon nazaciatok.Priatela som mala,vsetko so mnou prezil,tazke to bolo,nepovedala som mu prv pravdu,do 19 kym
som po maturite nepribrala.Je to nadlho,ale rada je;Ja zijem normalny zivot ,mam 2 deti,nehovorim ,ze ma nechytia vselijake stavy ,ale
odkedy sa zacali moje problemy
ja som vzdy tuzila len po tom ako
RAZ
budem spokojna so svojim telom,najem sa ked to bude treba,a mozem ist hocikde,hocikedy,ked ma niekto zavola ,nie ked som sa prejedla ,prve co ma napadlo chcem zomriet ,dokedy to bude?Bolo to dlho od 1991 roku.Drzim vam palce,ale nieco robte,tento problem doma nezvladnete.Ak nie je podpora od druhych,Oni tomu vobec nerozumeju,budu vam tlacit do hlavy ,ze sa musite vzchopit a musite zit a nejako sa zamestnat a co ja viem co este.Kto to neprezil,neuveri.Drzte sa.A piste.