Nutkave prejedanie sa

Príspevok v téme: Nutkave prejedanie sa
kissable

ahojte
tato tema je urcena nam vsetkym, ktore trpime nutkavym prejedanim sa. sama mam tento problem.. casto sa doma prejedam, hlavne ked nasi nie su doma (co je nanestastie dost casto). mnozstvo jedla, ktore doslova "zozeriem" je obrovske.. chuti mi vsetko naraz - klobasa, nutela, jogurt, rozok, hranolky, hrozno..
niekedy sa takto presytena citim spokojne, no inokedy ma zlomia vycitky svedomia a zvraciam.
mam nadvahu a nenavidim svoje telo. chcem schudnut z viacerych dovodov, ale vzdy sklznem k nechutnemu prezratiu sa..
je to zle. mate aj vy tento problem?

face of agony

ahoj,to si ty?hej,su doma..brat mi vravel,ze mi dakto volal.asi nam to neni sudene spolu volat:D ...ale zasa som sa prejedla a je zo seba zle.najradsej by som si nieco spravila.A ako si to myslela,ze u vas to bolo vselijako?teda,ak chces o tom hovorit..inak pisala som ti mail,dufam,ze ti prisiel,lebo minule som pisala kamoske a nic jej neprislo..

mr

face,ahoj,myslim ,ze pozname.Dnes su asi vasi doma,ze?Lebo u nas od pondelka bolo vselijako,a kym sa mi podarilo znovu vytocit telefon,odisla si prec.Co sa zas deje,je zle pocasie,ale ved zas bude slniecko.To vplyva aj na beznych ludi,tak ako?

face of agony

je to v haji...uz mi zostava len myslienka na seba a na nu.Ta kvapka stekajuca po mase je len sebalutost..chcem ist za nou.za mojou najlepsou kamoskou,ktora bude so mnou navzdy.Ano...vola sa...smrt

encyk

Zuju-zjavne ty a misha ste nejako mis.ublžili. Jednej nadva a za druh sa vydva. Je to zjavne chor osoba,ja by som sa ňou netrpila