ahojte
tato tema je urcena nam vsetkym, ktore trpime nutkavym prejedanim sa. sama mam tento problem.. casto sa doma prejedam, hlavne ked nasi nie su doma (co je nanestastie dost casto). mnozstvo jedla, ktore doslova "zozeriem" je obrovske.. chuti mi vsetko naraz - klobasa, nutela, jogurt, rozok, hranolky, hrozno..
niekedy sa takto presytena citim spokojne, no inokedy ma zlomia vycitky svedomia a zvraciam.
mam nadvahu a nenavidim svoje telo. chcem schudnut z viacerych dovodov, ale vzdy sklznem k nechutnemu prezratiu sa..
je to zle. mate aj vy tento problem?
Nutkave prejedanie sa
viem myslim ze ovladam dokonale teoriu a na urcitu dobua ja prax no nechapem celkom ten skart ktory tam nastava
ale akoze robia to ludia ze zjedia viac napr v mojej rodine je bezne ze sa vecer pomiesaju urcite veci ale rano sa zobudia a ide sa dalej neriesia to tak ako ja .....som asi posadnuta sebou ...je mi z toho bleeeee
Zacala si dobre, ja mam tiez dennicek, dokonca som sa meravala ze kolko centi odkial zislo za mesiac.. naozaj na to treba pevnu volu a hlavne neprestat cvicit, aj ked potom uz len rekreacne a 3 krat do tyzdna na udrzanie kondicky..
no ja mam vzdy tu velku volu a trva to 2 tyzdne kedy si myslim ze zvladnem vsetko ide to po masle je mi uzastne a predsa neviem preco ....pride den kedy to zase urobim dokonac som si viela ja dennik kdes om povzbudzovala seba samu po veceroch som cvicila zmestnabvala sa blbostami a predsa jeden den prisiel a bolo to prec ..snad cez skolu ked budem na intku ..alebo uz ked budem robit ....myslim ze ak prekonam prvy mesiac ze sa nieco pohne a pojde to inak verim v to no zatial neviem neviem co sa deje
Ahoj, ja som to robila volakedy tiez, bolo to dost zle a nechutne, bola som schopna zozrat snad vsetko. A raz mi preplo a povedala som si dost, chcem sa mat rada a namiesto jedenia som po veceroch cvicila, za pol roka som dala dole 17kg a citila som sa neuveritelne skvele.. Je pravda ze som skoro uplne vynechala chlieb a pecivo, sladkosti a ak som aj nieco take zjedla tak len doobeda. Treba pevnu volu a nieco co ta pozenie dopredu.. Si stanov nejaky ciel a pusti sa do toho.. Nie od pondelka, ani od prveho v mesiaci, ale hned teraz.. Naprogramuj si mozog pozitivne a hovor si ze to dokazes.. Ak by si chcela poradit, kludne napis.. Velmi rada ti pomozem, viem ake to je.. Drzim prsty a vela stastia :)
nenavidim sa za to co robim svojmu telu nenavidim seba samu ....to ako vyzeram to ako sa kontrolujem to kolko zerem ..este ked amm taky tyzden ze rodicia su v robote a nic na plane tak je to v pohode zavriem sa doma a tie 3 dni ss aprejedam je to fajn a potom zase drzim dietu ale takto rodicia su doma v kuse daco vymslaju kde by sme isli a pozeraju na to ako vyjedam chladnicku a potom nechcem nikam ist ....alebo ked ma kamarati potom volaju von a ja si vymyslim nieco aby ma taku pribratu nevideli ....a este to ze je leto tak krasne von ...
no ja tiez po jednom dni prejedenia sa poviem ze to bol len jeden den ze som este pribrat nemohla plus ked pouzijem prehanadlo tak vsetko to jedlo odidea neulozi sa LENZE JA MAM MINIMALNE TAKE 3 DNI PREJEDAVACIE ..PROSTE NEVYDRZIMA PREJEM SA ZASE A KED PO TYCH 3-4-5 DNOCH SI UVEDOMIM CO ZASE ROBIM ZACINAM O5 OD ZNOVA TEDA TIE DVA TYZDNE SNAZENIA SU ZASENIEKDE ....
karbo: ani ty nechodis z domu, kym nezapnes rifle?...ja som sa des ledva do jednych zapla, ked som isla na prechadzku...v Novembri som vazila 51 kil...teraz mam 58 a nenavidim ako sa citim a ide to len k horsiemu. Po jednej diete som sa dostala na 55-dva tyzdne snazenia sa a potom som zatri dni nabrala vsetko spat...vzdy po prejedani sa si naplanujem rozois jedal na dalsi den - taky zdravy, ale nedokazem ho dodrziavat dlho.
a terz som o5 pribrala vidim to na sebe zase nebudem moct vyjst von aspon take 3dni nic nejest a vela cvicit nenavidim to a predsa to vzdy urobim :(
ja viem mne to nemusis vraviet ....ja som na toto expert poznma vsetky pre a proti ----myslim ze mam nad tymto kontrolu mna len stve ze niesom ako ostatny ..ze proste viem ze zachvilu ci uz tyzden abo dva sa zase prejem ..cjcem mat ten pocit uz ze normlane zijem