ahojte
tato tema je urcena nam vsetkym, ktore trpime nutkavym prejedanim sa. sama mam tento problem.. casto sa doma prejedam, hlavne ked nasi nie su doma (co je nanestastie dost casto). mnozstvo jedla, ktore doslova "zozeriem" je obrovske.. chuti mi vsetko naraz - klobasa, nutela, jogurt, rozok, hranolky, hrozno..
niekedy sa takto presytena citim spokojne, no inokedy ma zlomia vycitky svedomia a zvraciam.
mam nadvahu a nenavidim svoje telo. chcem schudnut z viacerych dovodov, ale vzdy sklznem k nechutnemu prezratiu sa..
je to zle. mate aj vy tento problem?
Nutkave prejedanie sa
ty to nechapes ..keby som to svinstvo nezobrala zrala by som takto tyzden az by som nemla 100 kil atkto ked sa prezeniem tak na druhy den uz tlacit nechcem ked uz som musela jest to svinstvo tak asponpre nieco a takto mi to vydrzi aspon tyzden ...
ja tiez viem, co prehanadla vedia s clovekom urobit a preto si to svinstvo neber...uz si bola chora, tak to vies aj ty. Je tazke s niecim takym prestat, ale skus si ich nedat, mna to nepriklad motivuje ked citim aká som prejedena, tak do seba na druhy den aspon nemam opat potrebu tlacit...skus urobit dnes nieco dobre a nedaj si to svinstvo.
ee ja prehandla uzivam uz nejaky cas mala som kvoli tomu aj zapal tenkeho creva a nebola to sranda ale s tym sa prestat len tak neda ...je to navyk ja raz prestanem ale ze kedy to povedat neviem a terz takto ost nemozem inac by som sa zblaznila a to urcite doslovne ..som rada ze sa ma snazis prevychovat ale.......je to choroba
karbo kurnik prestan...ak sa uz aj prezeries, tak prehanadlo si nedavaj, vies co? Prezer sa ked chces, ale to svinstvo tvoj problem neriesi, len sa ti zda, ze ano, ale prehanadla to len zhorsuju. Anorexia je naozaj zla, ale to co robis je rovnako nebezpecne. Prehanadla su drogy ako kazde ine, tiez sa mozes stat zavisla - to chces? Chces dve zavislosti -jedlo a laxativa? S jednou sa da lahsie bojovat ako s dvoma. Prehanadla ta neprecistia a jedlo ta neurobi stastnejsiou. Vypadni radsej von sa prejst.
haha ja budem zrat ani neviem preco vsetko mam naplanovane a tak to neskonci iba pri zrani ..vecer si dam prehanadlo potom 3 dni hladovkya cvicenia apotom snad bude dobre som chora viem
ja som nikdy nechcela byt chuda len sa pacit sebe a ostatnym no je velmi maly krocik k tomu prepracovat sa k anorexii tymto sposobom to sa clovek ani nenazda len chudne , maka na sebe a zrazu zisti ze vazi ani nie 40 kil ze prestal mat kontrolu nad sebou, lezi na nemocnicnej postely pri nom utrapeni rodicia uz len hadicky mu pomahaju prezit ..vtedy si uvedomi ..ups asi nieco nieje v poriadku ..je to svinstvo je mi z toho zle ale co uz to je zivot fyzicka krasa a peniaze vladnu svetu a ak to nemas tak niesi nic
kvoli tomu, ze som sa chcela pacit som spadla do anorexie...vsak pozrite si casopisy, telku...nikdy som nebola baba, co bude mat 88 v bokoch a nikdy nepochopim, ako moze dospela zena v casopise uviest, ze vazi 48 kil a este stale na sebe pracuje...a oni k nej napisu, ze je sexsymbol...modne rubriky si vyberaju 14 rocne modelky, kost a koza a kazda zena chce byt pekna...takze tiez chce tak vypadat...ibaze po hladovani pride strasna zravost, bulimia a nakoniec toto...ja som schudla...ale co ma to stalo...teraz zasa priberam a chudnem a priberam... Ja to nerobim preto, ze by mi niekto hovoril, ze som chuda...ja CHCEM BYT CHUDA...ale to uz nejde, lebo za tie roky s ppp som si rozhodila organizmus a teraz by som rada bola aspon zdrava. Krabo vy kasli sa na to, ze dnes si to nevydrzala, no tak si nieco zjedla...ale skus uz nic zle nejest...daj si radsej mrkvu...alebo jogurt...alebo skus zasa zajtra. Ja sa dnes drzim, neobvinuj sa kvoli tomu, ze si jedla, ale skus sa z toho poucit.
nie vsetci to robia kvoli muzskemu pohlaviu:)
priznam sa mne boli a aj su ukradnuti a fakt ze ma netrapi ked mi muzi povedia ze som prilis chuda je mi jedno co si oni myslia:(
baby pocujte robime toto vsetko pre seba ????skryvame sa za tym ze ano lebo chceme byt zdrave ale ...pravda je taka ze je to kvoli chlapom a zasluzia si to vobec ???aby sme sa kvoli nim takto tyranizovali ....ja uz nechapem aj tak som sama tak naco ...ja som znova vyjedla celu chladnicku a ,,nemozem s apozret na seba do zrkadla lebo si tie vsetki kila vidim na tvari ...preco mi to nieje jedno:(
nooo..ja sa tiez kvoli tomu nejdem terz odstrelit tiez ked chcem tak jem normlane cvicim a je vsetko ok som spokojna da sa tomu vyhnut verim v to mozno neskor lebo terz je nas doma plny jedla kedze dosla sestra domov na prazky a mam len vyvara a pecie sned potom ked uz budem mat trosku sukromia lebo ani cvicit sa tak neda kedze mame maly byta plny dom ...