Nutkave prejedanie sa

Príspevok v téme: Nutkave prejedanie sa
kissable

ahojte
tato tema je urcena nam vsetkym, ktore trpime nutkavym prejedanim sa. sama mam tento problem.. casto sa doma prejedam, hlavne ked nasi nie su doma (co je nanestastie dost casto). mnozstvo jedla, ktore doslova "zozeriem" je obrovske.. chuti mi vsetko naraz - klobasa, nutela, jogurt, rozok, hranolky, hrozno..
niekedy sa takto presytena citim spokojne, no inokedy ma zlomia vycitky svedomia a zvraciam.
mam nadvahu a nenavidim svoje telo. chcem schudnut z viacerych dovodov, ale vzdy sklznem k nechutnemu prezratiu sa..
je to zle. mate aj vy tento problem?

karbo

ja aj fajcim aJ MAM PPP AJ MALE SEBAVEDOMIE ........nechajme uz tak uvidime zajtra sa ohlasim .....tak vela zdaru ....

karbo

ja sa drzim ani nevies co za muky su tie dva tyzdne.....a potom si poviem vsak jeden den za to stoji .....lebo fakt stoji to ked mozem zejst co vidi neviem preco je to tak viem je to chore ale........:(

mymy

karbo,a le vsak moj priatel o tom nema tusenia, ze ja mam problem...mat niekoho je fajn, ale tiez to nie je vsetko...ono to je niekedy dokonca este horsie, taka hadka s nim u mna dokaze spustit strasny zachvat...si rcite mlada a pekna baba a raz si niekoho najdes (alebo niekto najde teba :)) ale problem bude asi inde...u mna bol a je v malom sebavedomi. S niecim z nicoho nic skoncovat je tazke...ja som tak skoncila s cigaretami, ale to je trochu ina kava ako ppp....ppp je horsie ako cigarety.

zorett

mam kamosa co to tak urobil, trpel tyzden jak svina, sme mu pomahali ako sa len dalo a je cisty, uplne cisty..
mala by si to podla mna skusit to vydrzat..

karbo

sa nelutujem no je ine povedat si a mat nutkave chute vsak to je choroba ......myslis ze ten coberie drogy si teraz povie a uz nneberem a prestane s tym to bybolo moc lahke

zorett

Karbo, musis sa najskor vysporiadat sama zo sebou, s tym aka si.. jednoducho sa musis mat rada.. je to takze, ale mala by si to skusit..

karbo

hmm ja nemam dobru postavu len mam dispozicie aby som nu mohla mat lebo mam par kil navyse vies a .....ie o to prejedanie sa ...v kuse dookola to iste ..ty aspon mas priatela