ahojte
tato tema je urcena nam vsetkym, ktore trpime nutkavym prejedanim sa. sama mam tento problem.. casto sa doma prejedam, hlavne ked nasi nie su doma (co je nanestastie dost casto). mnozstvo jedla, ktore doslova "zozeriem" je obrovske.. chuti mi vsetko naraz - klobasa, nutela, jogurt, rozok, hranolky, hrozno..
niekedy sa takto presytena citim spokojne, no inokedy ma zlomia vycitky svedomia a zvraciam.
mam nadvahu a nenavidim svoje telo. chcem schudnut z viacerych dovodov, ale vzdy sklznem k nechutnemu prezratiu sa..
je to zle. mate aj vy tento problem?
Nutkave prejedanie sa
tak kde je problem?...to ja som so sebou naozaj nepsokojna, roky lenosenia na strednej sa na mne podpisali - strie su ten najmensi problem... :)) Vidis, objektivne si svoju postavu ohodnotila...dokonca kladne, takze jedine na com treba pracovat je asi tvoja vola...a problem s tym, ze sa nemas rada...avsak podla mna sa trosku rada mas, ked si dokazes priznat, ze mas dobru postavu. :))
a brala som hormony preto som tak velmi pribrala plus aj antika a samozrejme sa mi porobili strie no naucila som sa s tym zit
ja mam da sa povedat ze dokonalu postavu okik ....vidim sa v zrkadle a nemozem povedta ze by som bola nejaka tucibomba a ze by som sa mala trapit jedlom lebo ked jem normal tak si aj doprajem aj sladke aj na co amm chut a nepriberiem ...ale ked doslova zeriem taj jasne ze sa komplet vsetko ulozi ...mam vacsi zadok aj boky a utly pas a velke prsia a myslim ze je to pekna zenska postava len trosilinku schudnut chcem na tych 58 a budem uplne stastna
zabudla som - mam 58 kil na vysku 165...ale mam nesumernu postavu, velky zadok, silne stehna - velmi silne stehna a utly vrch...aj ked mi dost pribrali ramena...a problem s celulitidou riesim uz asi od osmej triedy na ZS :))
ja este zdaleka nie som za vodou...ale snzim sa kazdy den. Priatela mam, chodime spolu uz dva roky...kamaratov...mam, ale len kamaratov, odkedy som na vyske, tak nemam cas na blizke priatelstvo a to ma mrzi...moja posledna velmi blizka kamoska bola spolubyvajuca - rovnako chora ako ja...lenze ja som s tym chcela skoncit a ona pri tom zostala....takze uz spolu ani nebyvame a len sa pozdravime... Ty mas kamosky - co je super a casom pride aj priatel - ale toho si velmi pozorne vyberaj :))
tak okik no ze brigadujes to nebudes mysliet na jedlo .takze ty si uz za vodou ??kolko mas teraz kil ??mas priatela kaamratov ???
pre mna je najhorsia nedela a sobota ked prsi alebo akykolvek den ked prsi von a nieje kam ist a s kym ...a zase ked som pribrata a prejedena vtedy ma len vsetci volaju von a ked mozema chcem tak nikto nic jak narocky zabit sa je malo ...
to jeram a super, ze ides s kamoskami, mas program a ked sa nenudis, tak nejes - to poznam :)) U mna je cez skolu privelke riziko anorexie, najma na zaciatku semestra... Ale od stredy mam brigadu a nenormalne sa bojim, co to bude, takze by som sa opat mala ovladat...u mna je najhorsi koniec tyzdna a vikedn, vtedy nepoznam kedy uz dost...
ianc ked stale niekde beham alebo asapon pekneje von alebo viem ze vecer som sa dohodla skamoskami ze ideme von tak je to vpohodevobec nemyslim na jedlo ....myslim ze ked zacnem robittak sa to unormlani ked budem matvlastny zivot myslim nezavisly od rodicov
ja som mala po mature tiez 62 potom cez prazky 57 ale to uz zase hranicilo s anorexiou ...a terz ako som na intaku mam tak normla tych 62 tiezamm chude spolubyvajuce coeste aj o polnoci laduju ..a ja som dovtedy asi 3 roky jedlalen do 5 no uz aj to poslo ale bolo to lepsie lebo terz je to uztake nornmla ja mam problem s tou volou a s tou nudou a samotou