ahojte
tato tema je urcena nam vsetkym, ktore trpime nutkavym prejedanim sa. sama mam tento problem.. casto sa doma prejedam, hlavne ked nasi nie su doma (co je nanestastie dost casto). mnozstvo jedla, ktore doslova "zozeriem" je obrovske.. chuti mi vsetko naraz - klobasa, nutela, jogurt, rozok, hranolky, hrozno..
niekedy sa takto presytena citim spokojne, no inokedy ma zlomia vycitky svedomia a zvraciam.
mam nadvahu a nenavidim svoje telo. chcem schudnut z viacerych dovodov, ale vzdy sklznem k nechutnemu prezratiu sa..
je to zle. mate aj vy tento problem?
Nutkave prejedanie sa
no nie ale nevie, preco tolko jem teraz to uz ked sa raz spusti tak to nechce prestat ...a aj chcenm takto ladovat lebo akoby mi to robilo dobre i ked mi je potom spatne len to ze je leto a rada by som pendlovala hore dole ale asi radsej sa napchavam a sedim doma ja som fakt divna
ja mam...takze kupalisko je dnes u mna pase... Vies, ze ked ma zena svoje dni spali jej telo viec energie? . tolen tak mimo :)) Jes preto, lebo sa nudis, mala by si ist von...ja som tiez mala nutkanie a vies co som urobila? - nalakovala som si nechty :)...pol hodinu som nemohla pouzivat ruky a nutkanie preslo. Skus sa uz dnes ovladat, dat si len nieco lahsie...nic zle sa nestalo. Este vcera si mala podla seba fajn postavu, tak pochybujem, ze sa to za ten den zmenilo, tucna urcite nie si, len si viac ver...
ja zase len jem ...:(to asi preto ze mam pred ....ale tak nemozem ist na kupko vsak ako som terz pribrala ked len jem ...
ty si mohla ist na kupko a nesla si?...ver mi - nikto by na teba nepozeral, jedina ak by nejaki chalani :)) Preco by si mala mat frigidny vztah?..vsak sa pozri o kolkych zenach by si nepovedala, ze su krasavice - alebo chude a maju pekne vztahy... Ja sa dnes drzim, ale kupila som si melon a bol normalne skysnuty...keby som si to vsimla skor, tak ho tej predavacke idem hodit naspat ...a ty ako?
nasi isli ale ja nedokazem niekam ist takto aby vsetci na mna pozerali ...ja uza si nebudem nikdy normalne zit ani to si neviem predstavit ze by som mala chalana a vsak vies noa si by to bol dost frigidny vztah :)joj je mi zo seba na nic a som sama doma a mam chut na daco dobre :(ty ako dnes?
to je uplne normalne, ze to beries inac ako niekto kto si nepresiel tym co ty. Tvoj oco ani segra nemali anu, takze im pride normalne sa obcas objest...my sme ine, jedlo berieme uplne inac...Ty vydrzis aj mesiac...to mas skvele, myslim, ze si na dobrej ceste sa z toho dostat, ja mam problem vydrzat dlhsie ako tyzden, ale nevzdavam to :)) Inac dnes je pekne, treba vybehnut niekam na kupko!
ja by som tak dokazala zit myslim to ako zijem ze jem normlane aj si odopieram len kebyze vydrzim ..mne to nejako extra nevadi ...mam rada zeleninu ovocie zdrave veci ...aj cvicim rada len kebyze vydrzim aspon mesiac takto ...to uz potom by som hadam zabudla na prezieranie jedlo ...vsetko ...bolo by to fajn ..neviem co mi je ...
inac moja sestra nieze sa preziera ale od kedy je doma tak bezne sa vecer napcha lenze ona to berie tak v pohode aj moc otec ..bvsak to je normlana vec ze zjes viac toho a si plna lenze ja takto napr nemozem fungovat lebo automaticky prichadzaju vycitky svedomia a uz pocitam kolko som toho pribrala ..uz sa spusta ta moja chorobna zavislost a kontrola nad sebou ....
kazdy tyzden ????ja vydrzim max 2 tyzdne nezrat ...potom sa prejedam take 4-5 dni a potom zase snazim normalne...o5 nanovo zhadzovat to co som pribrala....dnes by som akoze nemlal zrt neviem ako to vydrzim najhorsie su tie prve 3 dni potom to uz dokazem vydrzta nejako
no a? tak fajcis...ja som prestala kvoli liekom, ale keby som nemusela, tak este fajcim...jeden den...keby som sa zvaldla prejest iba den, tak by som bola "frajer"...u mna to ide na dva-tri dni v tyzdni...