ahojte
tato tema je urcena nam vsetkym, ktore trpime nutkavym prejedanim sa. sama mam tento problem.. casto sa doma prejedam, hlavne ked nasi nie su doma (co je nanestastie dost casto). mnozstvo jedla, ktore doslova "zozeriem" je obrovske.. chuti mi vsetko naraz - klobasa, nutela, jogurt, rozok, hranolky, hrozno..
niekedy sa takto presytena citim spokojne, no inokedy ma zlomia vycitky svedomia a zvraciam.
mam nadvahu a nenavidim svoje telo. chcem schudnut z viacerych dovodov, ale vzdy sklznem k nechutnemu prezratiu sa..
je to zle. mate aj vy tento problem?
Nutkave prejedanie sa
aha ja zatial len chudnem mozno saraz dostanem do fazy kedy budem potrebovat uz len spevnit:)
ja to posilovanie a tvarovanie tela, mam to na DVD, tusim tu bola aj diskusia na tuto temu...ja sa cela "trasiem" potrebuje spevniet a toto by vraj malo pomoct :)
pilates???
ja tiez obcas vybehnem na biku :)) ale teraz ho mam pokazeny, takze sa snazim pilates...aj ked to nie je az taka ulava ako vypadnut von. Som zo Ziliny a mam aj nick na pokeci - kto nema :))
inac odkial si ???fajn sa mi s tebou pise ....nemas nick na pokeci ???
ja viem ved aj ja zvyknem vytiahnut bike a idem sa len tak bicyklovat i ked za zamienkou zapalit si :)lebo doma nemozem ale predsa a stale nieco vymylsam kam by som isla staci jedna vec napr ze vecer pojdem kuk kamosku do prace atd ..to uplne staci ale ked som doma azrazu nic vobec nic na praci a vonku prsi a ja mam taku chut zjest vsetko co vidim tak sa to zacne ten retazec kebyze nie toho piatka tak som terz na kupku a je mi fajn karsne opalena vse v pohode ....
obesit radsej nie, lebo to naozaj nevypada pekne :P Ja tiez mavam take obdobie, ze nechodim cele dni von...len citam, kukam telku a ladujem do seba...a citim sa nanic...a ked sa aj odhodlam ist von, tak si myslim, ze na mna vsetci kukaju a hovoria o mne...a tak...uplna paranoja :)) ...ale cim viec chodim von, tak je to lepsie a ked aj nemam s kym, tak si zajdem pobehat po obchodoch...skusam veci a tak...to ma potom dost motivuje neprejedat sa :P
noooo terz by si ma ani neprehovorila ale to som ja taka som a vsetko to amm v hlave len kebyze ak uz zacnem a prejde ten tyzden tak pravetze tam potrebujem taku aka si ty :)ze mi bude prehovarat do duse a nutit ma chodit von :)joj snad uz zajtra zacnem bo sa pojdem obesit
no to teda si :P...ale potom aj ja, lebo tiez mavam take stavy. Nejdem ta prehovarat, sama vies, ze vonku je lepsie a nie je tam tolko nastrah ako doma... Skusila si si uz planovat jedalnicek na den?
uz asi 3 roky som si neuzila leto presne kvoli tomuto boli 2 tyzdne ktore boli fajn aj teplo aj po vonku behat aj s kamoskami vecer v bare sediet a pride zrazu takyto tyzden ...ja nieze kvoli postave by som to robila ja uz mam tak narusenu psychiku