Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nutkave prejedanie sa

Príspevok v téme: Nutkave prejedanie sa
kissable

ahojte
tato tema je urcena nam vsetkym, ktore trpime nutkavym prejedanim sa. sama mam tento problem.. casto sa doma prejedam, hlavne ked nasi nie su doma (co je nanestastie dost casto). mnozstvo jedla, ktore doslova "zozeriem" je obrovske.. chuti mi vsetko naraz - klobasa, nutela, jogurt, rozok, hranolky, hrozno..
niekedy sa takto presytena citim spokojne, no inokedy ma zlomia vycitky svedomia a zvraciam.
mam nadvahu a nenavidim svoje telo. chcem schudnut z viacerych dovodov, ale vzdy sklznem k nechutnemu prezratiu sa..
je to zle. mate aj vy tento problem?

karbo

to je zlozite ...moja rodina bola vtedy so mnou a kebys nie ich tak si ani neuvedomim co robim ..jasne ze jeme spolu vedia ze som posadnuta sebou a dietami no ked jem tak jem nevedia preco robim to co robim terz uz neriesia moje problemi ako vtedy som predsa dospela

mymy

ono rodicia este stale zije v dobre, ked si bol dieta a vsetko bolo super...vsetko bolo lahke...moja segra sa naje, vazi viac ako ja a je je to jedno, normalne si uziva zivota a neriesi...ja som najstarsia a vzdy bolo vsetko na mne, najvacsie naroky...a asi aj preto som mala anu. Vy sa so segrou prejedate spolu? A co si ona o tom mysli?

karbo

presn eto robim aj ja ale to robi kazdy so sestrou sa napr skryvame pred mamou lebo amme ten pocit ze s bude mysliet kolko vela zjem a potom tu budem plakat ...ale nasi ma z toho vytiahli myslim z tej anky inac by som uz mala 30 kil najviac a mozno uz davno bola mrtva ......mna to mrzi lebo ja sestraj edoma a chodime kade tade a jeden tyzen vtedy ked s acitim skvelo pendlujeme hore dole je nam fajna potom zrazu zahlasim ze nikam nejdem to asi nechapu no ako im to mam vysvetlit ..kto nezazil nepochopi

mymy

nasi ked som nejedla, tak mi iba nadavali, ze nech jem...ale nestarali sa preco nejem...a teraz im je to jedno, u nas sa vzdy vela varilo a jedlo, mama je kucharka a tak im teraz nepride divne, ked tlacim...ale je pravda, ze vacsinou do seba ladujem potajomky, lebo sa hanbim...

karbo

aj ja vtedy take prbve 3 dni naplno potom na to uz kaslem e beham len tak po vonku tak ako sa patri na normalneho cloveka :)najhorsie na tom je ze nasi to moc nechapu ...preco s nimi nejdem von preco chcem ostat doma a ja im to ani neviem vysvetlit ..vedia ze so cudna no asi nie celkom co sa deje vo mne ...

mymy

ved netvrdim, ze niekam na disku :P len tak prejst sa...ja som si bola vyvetrat hlavu pred tym zajtrajskom...budem musiet vstavat o piatej...tiez mam stacionar, som jedina clenka domacnosti co ho nepouziva ako vesiak :D pouzivam ho najma vtedy, ked ma take stavy, ze nechcem ist von...

karbo

aha no ja si nedavam taku zataz na nohy mam aj stacionar takze vacsinou bicyklujem na tom .......von????no iste v takom to stave ??a taka najedena ???najblizsie 3 dni nepojdem nikam

mymy

ja sa rada bicyklujem, ale po case mam vzdy pocit, ze mi z toho mohutneju stehna...a pri obvode mojich stehien to teda nie je sranda :)) ale zasa na druhej strane je vzdy lepsie ked sa clovek hybe... a ako sa mas teraz? Pojdes vecer von?