Nutkave prejedanie sa

Príspevok v téme: Nutkave prejedanie sa
kissable

ahojte
tato tema je urcena nam vsetkym, ktore trpime nutkavym prejedanim sa. sama mam tento problem.. casto sa doma prejedam, hlavne ked nasi nie su doma (co je nanestastie dost casto). mnozstvo jedla, ktore doslova "zozeriem" je obrovske.. chuti mi vsetko naraz - klobasa, nutela, jogurt, rozok, hranolky, hrozno..
niekedy sa takto presytena citim spokojne, no inokedy ma zlomia vycitky svedomia a zvraciam.
mam nadvahu a nenavidim svoje telo. chcem schudnut z viacerych dovodov, ale vzdy sklznem k nechutnemu prezratiu sa..
je to zle. mate aj vy tento problem?

mymy

a z koho ineho?....vsak este vcera si si neverila a uz je to o kusisko lepsie :)) Chute poznam...tiez ma teraz strasia...darmo...blizi sa vikend...ale musim si to jedenie teraz inac rozvrhnut, bo to nejde cely den len ranajky a potom naraz obed...na cvicenie teraz bohuzial nemam cas... :((

karbo

haha zo mna ???fasa len ako dlho mi to vydrzi lebo tie prve 3 dni su fakt pokusitelia ....to su muky pre mna ...a mam terz hrozne chute:(.....

mymy

mala by si skocit do lekarne a kupit si radsej nejaky dobry cajik na preliecenie...alebo vitaminy...alebo neviem co... :)) ja som sa prave naobedovala...viem...je to neskoro, ale tam som nemala na nic cas a potom som bezala na bus...Mam z teba obrovsku radost.

karbo

ahoj ..no ved to a este ti za to aj zaplatia :)ja dnes v pohode nejedla som ....mala som ocistny den ale bolia ma creva a j oblicky z tych prehanadiel ...ty ako okrem toho???

mymy

zoret: uz som sa o nu zaujimala, ale vraj sa tam kazdy cvik musi velakrat oakkovat, pilates ma vraj rovnaky efekt a najviac tam jeden cvik opakujes 12krat...vsak uvidim :))
karbo: ako sa dnes mas? Uz je dnes lepsie? ja som akurat dosla z tej brigady...je to tam dost zlozite, ale aspon nemam cas mysliet na blbosti :))

zorett

Mymy - na spevnenie poradim kalanetiku, ta je tiez vyborna :) neviem ktoreho pilatesa cvicis, takze ti nemozem povedat ci je tazsia od toho co cvicis alebo nie..

karbo

ak mi to vyjde zajtra tak v piatok by som mala byt uz psychicky ok ale bojim sa moc ze to zae nevyjde uz mi je zle z toho mam strasne krce v bruchu z tych prehanadiel ..tak sa maj teda pekne nech je aspon tebe fajn pa

mymy

ja som sa z toho musela dostat sama - nasi sa na mna akurat tak vykaslali, takze podla mna, keby si im naznacila, ze je tu opat problem, tak by ti pomohli. Problem je, ze vacsina ludi toto nevnima ako chorobu, myslia si, ze je to normla, alebo len slaba vola ...nevedia, ze samemu e cloveku v tomto tazko...pojdem uz nadnes off, maj sa pekne a drz sa zajtra, ja ti verim, ze zajtra budes v pohode a budes so sebou spokojna, papa...