ahojte
tato tema je urcena nam vsetkym, ktore trpime nutkavym prejedanim sa. sama mam tento problem.. casto sa doma prejedam, hlavne ked nasi nie su doma (co je nanestastie dost casto). mnozstvo jedla, ktore doslova "zozeriem" je obrovske.. chuti mi vsetko naraz - klobasa, nutela, jogurt, rozok, hranolky, hrozno..
niekedy sa takto presytena citim spokojne, no inokedy ma zlomia vycitky svedomia a zvraciam.
mam nadvahu a nenavidim svoje telo. chcem schudnut z viacerych dovodov, ale vzdy sklznem k nechutnemu prezratiu sa..
je to zle. mate aj vy tento problem?
Nutkave prejedanie sa
domincicka: dufam, ze to nevyznie blbo...ale to znie ako keby si sa chvalila :P ...ale teraz vazne...nemas nahodou problem so stitnou zlazou?
ved to si aj ja hovorim, navyse uz nerobim tu chybu, ze si prejedanie kompenzjem hladovkou - to teda uz nie, lebo potom som sa vzdy opat prejedla...teraz papam pekne kazde 2 hodiny nieco malinke a da sa to zatial vydrzat... :)) Mna vzdy zlomilo, ked som si dala nieco navyse...potom som si povedala, ze je to jedno a tlacila az kym mi nebolo zle :((
rebecca: karbo ma pravdu, najskor naozaj musis chciet...poznala som baby, co sa iba stazovali, ale v podstate boli stastne, ked boli cim dalej tym viac chore...dufam, ze to nie je tvoj pripad rebecca.
Ja mam podobny problem: prejedam sa a miesam rozlicne jedla slaninu zajedam cokoladou a semtam ku tomu zahriznem zeleninu alebo ovocie...(kamaratky sa mi cuduju ) som na to zvyknuta uz odmalicka z miesanim jedal nemam problem. dalo by sa mi na prstoch spocitat kolkokrat mi z toho bolo zle a vycitky som nemala nikdy. som chuda... pri vyske 169cm mam slabych 48kg a stale neviem poriadne pribrat... nerobii mi problem ani slanina o pol noci... mam obdobia ked som zamerana na jedno jedlo napriklad rok som bola na slanine, 5mesiacov na nutele, 4mesiace na grise atd. ale priberanie sa nedostavilo ajked som dotycne jedlo jedla 5x denne....
a mymy ja neprepadam zufalstvu:)je mi to v podstate jedno teraz uvidime co bude zajtra ....a to mas fajn ze uz 3 dni vsak v piatok to uz bude 5 a v sobotu 6 to uz je skoro tyzdena potom to uz pojde neboj
ale ak sama nechce tak pochybujem ze jej niekto iny pomoze
rebecca ty si vazne chora ja som mala 18 bmi a skoncila som v nemocnici napojena na infuzky a silne antidepresiva ..ak chces takto skoncit tak prosim ....
drzim sa iba od pondelka...u mna to obvykle netrva dlho :(( ale chcem to vyskusat... Ty mas pevnejsiu volu a uz bude len lepsie - neboj :)) a ak si aj nieco male das, tak hlavne neprepadaj zufalstvu, ale skus sa opat ovladnut...
rebecca: ak zvracias, tak mas bulimiu, ak mas bmi 16, tak mas problem...velky problem...skus sa zdoverit rodicom, kamoske, doktorke...to je jedno komu, si podvyzivena, musis najst odbornu pomoc.
ale tak hlavne je ze neladujes do seba vsetko ..kolko dni sa uz drzis????