ahojte
tato tema je urcena nam vsetkym, ktore trpime nutkavym prejedanim sa. sama mam tento problem.. casto sa doma prejedam, hlavne ked nasi nie su doma (co je nanestastie dost casto). mnozstvo jedla, ktore doslova "zozeriem" je obrovske.. chuti mi vsetko naraz - klobasa, nutela, jogurt, rozok, hranolky, hrozno..
niekedy sa takto presytena citim spokojne, no inokedy ma zlomia vycitky svedomia a zvraciam.
mam nadvahu a nenavidim svoje telo. chcem schudnut z viacerych dovodov, ale vzdy sklznem k nechutnemu prezratiu sa..
je to zle. mate aj vy tento problem?
Nutkave prejedanie sa
akurat som sa fajne napapala...ale z tohto mam fajn pocit lebo som sa zastavila vtedy ked som mala dost a terz pijem caj ..no uvidime hadam mi to vydrzi
to je jojo efekt ja som po ppp mala potom asi 3 roky s tym problem hladovky a hned na to prejedacky.....terz som uz dufam ze za vodou lebo myslim ze po prekonani pp sa dost dlho prekonava psychika .....uz len najst teraz tu spravnu cestu ..nasla som ju ja najdes ju aj ty
taaak...dalsi den za mnou...skoro, ale pojdem asi velmi skoro spat :)) aj ja si chcem napravit metabolizmus, tak jem castejsie a pijem vela vody, pretoze po tych hladovkych ho mam cely rozvrateny a ked nieco zjem a tak hned naberam...a ked jem vela, tak naberam vela :((
ja na intaku som sa pohorsila v jedeni myslim jedla som vela a aj po 5 a praveze sa mi napravil metabolizmus aj som kus schudla tak aby som s tym bola ako tak spokojna ale teraz sa mi nejako nedari lebo je toho moc na mna asi .a sladke si dam tiez velmi rada a v pohode ked s az toho neprejem ..no ja uz pojdem tak zajtra sa ozvem papa
karbo: vsak my dve mame uplne rovnake symptomy :P...dnes si robim srandu a ktovie, co bude zajtra...tiez som strasne na sladke, akurat som si dala tic-tac :))
Aj ta moja spolubyvajuca bola taka chuda a stale len nieco jedla...to ma vtedy dost deprimovalo, takze ja som pre zmenu vtedy nejedla nic :(
no ja tiez mymy ak zjem nieco navyse tak uz potom tlacim do bezvedomia lebo je to jedno ......fuuj ale dala by som si dajaku cokoladu ....ja mam len prvy den hladovku potom sa pomalicky dostavam do normalu ......a je to dost blbe ze s aniekto stazuje ze nevie pribrat ...co by som ja za to dala moja sestra je taka a nijee nijako cora len ma rychly metabolizmus .....baby ako ja vam zavidim ..
mam tam nick, ale nerada by som ho tu pisala - ludia su rozni, niekto by mohol byt neprijemny :(( ak mas ty nejaku moznost, tak daj kontakt, ja ti odpoviem.
neboj...ja som len tak iba podpichla, lebo vacsina tu mame iny problem :))
Musis ist k detskej a ta uz ti doporuci odbornika a urobi prve vysetrenia. Nie je to nic strasne a urcite sa ti ulavi, ked budes vediet, ci ti nieco nie je. Moja teta s tym zije cely zivot, mala obdobia nenormalnej chudosti...ale aj obdobie, ked bola pribrata...a problem otehotniet. To je vsetko co o tom ja viem...daj sa vysetrit a uvidis, mozno je to len danost, ktoru ti vsetci mozu zavidiet :)