ahojte
tato tema je urcena nam vsetkym, ktore trpime nutkavym prejedanim sa. sama mam tento problem.. casto sa doma prejedam, hlavne ked nasi nie su doma (co je nanestastie dost casto). mnozstvo jedla, ktore doslova "zozeriem" je obrovske.. chuti mi vsetko naraz - klobasa, nutela, jogurt, rozok, hranolky, hrozno..
niekedy sa takto presytena citim spokojne, no inokedy ma zlomia vycitky svedomia a zvraciam.
mam nadvahu a nenavidim svoje telo. chcem schudnut z viacerych dovodov, ale vzdy sklznem k nechutnemu prezratiu sa..
je to zle. mate aj vy tento problem?
Nutkave prejedanie sa
priatel v sprche ???hmmm????kebyze ja mam priatela ta urcite toto nerobim ....joooj uz ma porazi ...mna nestve to ze ked jem tak sa mi to odrazi na postave lebo niekedy to az tak nevidno mne to vidno na tvari a necitim sa potom dobre ......
ja tiez :(( akurat jem cokoladu a zjedla som toho dnes naozaj pozehnane...vsetci su prec...prietel v sprche a ja rychlo jem...
ja lanove jem teraz ale zatil nic ......a uz par dni v kuse jem aj terz tlacim ....
na psyllium som pila litre vody, jedla som to poctivo dvakrat denne a nic...este mi pomahali lanove semiacka v jogurte rano... :)) Vsetky tieto veci su priserne drahe, kamoska este jedavala nejake cinske slivky, ci co :P a chlorelu...alebo tak nejako... :)) uz len ten nazov je desny....brrrr...
jaaj a este som pila aj zajacicu horku humus inac a nepomohlo:)stale ju mam v chladnicke:)
a psylium je inac dobre ak na to vypijes asi liter vody ...ja som to jeden cas pila v zime a strasne mi to pomahalo ked som sa prejedla som si dala a o 2 hodky som bola ok ...a v pohode som fungovala da sa povedat ze to bolo naj obdobie po dlhom case myslim celkovo co s atykalo mojho zivota :(
nooo ja som pila uz aj psylium , vlakninu, jablcny ocot , cierne uhlie, pankreolan, biopron ten bol zo vsetkych najlepsi, potom aj zeleny jacmen som pila to je drahe jak fras , a tie blbe caje na spalovanie mama ze vymyslam stale daco uz ma nervy zo mna
ejha ..tak to teda je :)ja som inac cela taka trapna :)
mi znicili...trapas :)))
prave preto som zacala skusat nieco ine ako lieky...prehanadla my totalne znicili creva...tak som zacala so psylliom, ale to moc neucinkovalo...teraz som citala o acidku a tak ho pijem...rano nalacno a zatial pomaha - uvidime dokedy :))