Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nutkave prejedanie sa

Príspevok v téme: Nutkave prejedanie sa
kissable

ahojte
tato tema je urcena nam vsetkym, ktore trpime nutkavym prejedanim sa. sama mam tento problem.. casto sa doma prejedam, hlavne ked nasi nie su doma (co je nanestastie dost casto). mnozstvo jedla, ktore doslova "zozeriem" je obrovske.. chuti mi vsetko naraz - klobasa, nutela, jogurt, rozok, hranolky, hrozno..
niekedy sa takto presytena citim spokojne, no inokedy ma zlomia vycitky svedomia a zvraciam.
mam nadvahu a nenavidim svoje telo. chcem schudnut z viacerych dovodov, ale vzdy sklznem k nechutnemu prezratiu sa..
je to zle. mate aj vy tento problem?

slonica

Ahojte kočky, tak myslela som že som asi jediná s mojím problémom, prejedám sa už niekoľko rokov, mám poriadnu nadváhu a to som bývalá tanečníca, no teraz sa už ledva hýbem...za chvíľu budú o mne písať že " váži pol tony a stále priberá" :-( ak vôbec ešte budem žiť...
baby ja už nevládzem...dokola ten istý kruh, ten istý deň znova a znova, už nevládzem začínať každý deň odznova, čítam milión kníh, snažím sa riešiť problém lebo viem že je to o psychike, snažím sa stále niečo robiť, ale nič nepomáha...ach prečo je to také ťažké a prečo nás toľko trpí:-(((((((((

nula

neviete baby ci sa organizuju niekede v okoli ke stretavky ludi s tymto problemom alebo vseobecnym problemom ppp , lebo ja mam vsetki 3 druhy a neviem si s tym rady a zatial nechcem zacat navstevovat psychiatra tak skusam aj ine formy komunikacie a terapie, dakujem

klaudi

ninka, vidís ake jednoduche, boze ja som ale hlupucka :) ale ja uz mam normalne taky pocit, ze som na nich zavisla...:(

ninka255

klaudi, zapamataj si, čo nemáš doma nezješ.jednoducho si tie cukríky nekupuj a nebudeš mať nutkanie ich jesť.

martinaT

kissable
aj ja mam ten problem presne vtedy ked som doma sama,ale to si radsej zabeham po dome beham po schodoch,ijem cistu vodu a je mi faaaajne taka syta sa citim..

Lucinka99

Na prejedanie pomoze jedine silna vola a treba si hlavne uvedomit a pripomenut si ze ked zas zjete KOPU JEDLA AJ KED UZ NEMUSITE BUDETE SA ZNOVA CITIT OTRASNE.

zuzocka

Ahojte,ja sa dnes citim tak na dne, a neviem ani, komu to povedat, tak sem pisem. Cely minuly tyzden sa mi podarilo prezit bez prejedenia,a bola som taka rada, pretoze moje prejedacie cykly byvaju vacsinou 4-dnove a dnes som to vsetko dobehla, a teraz mam pocit, ze moj zaludok je na prasknutie a ze som totalna truba, ze sa neviem ovladat. Vzdy si poviem, ze to bolo naposledy a vzdy znova zlyham. Je mi zo seba na nic.

klaudi

cavte baby, som tu po dlhsom case....mozem sa pochvalit, ze sa mi dost dobre dari udrzat to nezmyselne prejedanie akosi pod kontrolou. Nechodim uz tak casto do kuchyne a tak ma tam nema co pokusat. Posledne dni vsak ulietavam na mentolových cukríkoch. Nezjem celý balicek za den, ale niekedy ich kombinujem s inymi napr. ovocnymi cukrikmi a myslim, ze ich zjem asi dost. Nechcem ich nahradit zuvackami, lebo od tych som si uz tiez nastastie odvykla. Zula som jednu od druhej ako blazon. Teraz ale ako mam obmedzit tie cukriky?

dalajlama

caute baby,viete ja tez sa nenormalne prejedam.jem az kym nesom uplne plna.a potom mam hrozne vycitky.ale este nikdy som jedlo nevyvracala,mam kamosku ktora rym tez trpi a ja sa jej snazim pomoct nutim jej liecbu bo sak jej doktorka povedala ze do trox mesiacov zomrievno ja mam pocit ze do toho tez upadam co mam robit?mohli by ste mi nepisat na mail abo na nick 1dalajlama15 pa