Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nutkave prejedanie sa

Príspevok v téme: Nutkave prejedanie sa
kissable

ahojte
tato tema je urcena nam vsetkym, ktore trpime nutkavym prejedanim sa. sama mam tento problem.. casto sa doma prejedam, hlavne ked nasi nie su doma (co je nanestastie dost casto). mnozstvo jedla, ktore doslova "zozeriem" je obrovske.. chuti mi vsetko naraz - klobasa, nutela, jogurt, rozok, hranolky, hrozno..
niekedy sa takto presytena citim spokojne, no inokedy ma zlomia vycitky svedomia a zvraciam.
mam nadvahu a nenavidim svoje telo. chcem schudnut z viacerych dovodov, ale vzdy sklznem k nechutnemu prezratiu sa..
je to zle. mate aj vy tento problem?

sade8

precitala som si posledne dva prispevky,
baby myslite ze robite dobre?
keby ste nasli v stravovani taku zlatu strednu cestu medzi vami dvoma

luluz1

for "hrozna"

mno myslimsi ze to netrapi len nas dve.. ae iste aj večšinu diewčat.. mno a ja ked som čítala twoj príspevok tak som si sama seba predstavila ako som raz tlačila do seba rožky so syrokrémom a sunkovou salamou a pritom som ležala na gauči pre telke a kukala som sa na nejaku kriminalká tuším to bolo "kriminálka L.A." abo take nečo.. bleee brrrr je mi to teraz take divné ako som to vtedy mohla tak robiť.. a žrala som a žrala som až kym ma nezačalo bolieť brucho od toho že som už takmer išla prasknuuuť..a ešte si aj pametám že vtedy ked som tam len tak ležala a žrala tie rožky tak viem že som si hovorila "ved ae toto nesmieš. a potom.. mno a čo? šak to sa spravi zajtra, budem cvičiť.. pojdem behať.. pojdem sa korčulovať".. a prišiel druhý deň a ja som znova to iste opakovala čo den dozadu.
viem že vtedy som dokázala prehltnuť neskutočné veľké kusy jedla.. !! ae teraz už som si dala zaležať na tom aby som šetko poriadne prežuvala až sa mi to stratí v puse samo.

mno a tak aj preto som napísala príspevok

hrozna

luluz, si velmi zlata...necakala som, zeby to niekoho okrem mna este mohlo trapit a snazil by sa mi dokonca pomoct. Ja to teda skusim, len teraz drzim miernu hladovku kvoli vikendovej akcii, takze sa do toho pustim neskor, ale mas u mna fakt velke vdaka..krasny vikend prajem

luluz1

for "hrozna"

neboj to zvládneš.. ani nwš jaq som sa ja bala ked som bola u tej kamošky. bala som sa že priberem a to čo sa mi podarilo za tieto prazdniny schudnuť tak že to naberem naspet.. ALE NESTALO SA TAK.

ja ti poveiem moj jedalniček:
cez školu:
-(6:00) zjem banán
-(8:30) jablko
-(9:00) BeBe Keksy (tie nové s jogurtom)
-(15:00) niečo horúce a varené
-(17:00) uhorka
-(20:00) len čistý krajec chleba bez žiadnej natireky a masla

xD mno dobre neni to 5x do dňa... uff to som si myslela bo "jablko a banan som považovala za jedno jedlo..ach jaj.. mno ae čo..s tymto ti mozem zaručiť ze budeš mať o polkila menej každý deň a pritom sa nebudeš musieť trápiť pocitmi hladu.. u mna to takto funguje =)

hrozna

luluz, vdaka za radu. ja sa bojim, ze sa nebudem vediet ovladat a ked budem mat pred sebou 5 x denne porciu jedla, zjem nielen to ale urcite aj nieco navyse. Akoby som mala zaludok bez dna :(

demen, a co je to ta bodova dieta?

demen28

no moji krasny, viete vy vobec co je to bodova dieta? hmm, asi nie ked tu pisete taketo hlupazdiny... mne sa vzdy podari pribrat z vody, no obcas aj z jedla, no ale stoji to za to. boj s dietou nie je taky lahky,ako sa navonok zda... no mam dobry recept na dietu-sex,sex,sex,sex,sex,sex,sex,sex,sex,sex,sex,sex,a sex,...pri nom sa dobre chudne (no a ked nemas s kym,najdi si na kazdu noc nejaku:D a koniec zatvorky nem viem dat.

lulluz1

for "hrozna"

to newa.. je to len nanuk abo nanukova dreň?.. ja som asi pred dvoma tyžnami pravidelne o polnoci vyžierala celú chladničku a pak som bola u kamky na prazdkách.. mno a ona ona je dost vysoká čiže má chudé ruky aj nohy ae má bluško :D mno jej je jedno jej sa jej postava pači.. a ja jej zavidím tie nohy a ruky !! mno ae chcem ti len povedať že tam sme jedli každe dve_tri hodiny.. kusok jedla.. a dokonca sme mali aj pečené zemiaky a další deň špagety.. ja viem toto su velmi kalorické jedlá.. ale ja ked som sa vážila doma ked som prišla.. tak som normalne neverila vlastním očiam.. mala som o dve kilá menej.. :D mno ae teraz ako som doma tak som odvtedy jedno kilo pribrala bo nikde nechodim.. von.. ae to sa musi zmeniť.. idem do skoly.. tak si slubujem od toho vela x)) ..........................ae aby som sa dostala k pointe toho co som chcela povedať.. mno prosto si myslim že preto som tam schudla dve kilá bo sme každu chvilku zjedli niečo normálne.. (menšia porcia) a to sme jedli aj v noci o pol jednej rano
- a niekde som čítala že pocit hladu zvečuje u dievčať panvové boky.. ble mne sa to nepáči a tak teraz začínam jest 5krát do dňa a take porcie aby som zahnala začiatok hladu.. to znamená že nejem normalne porie ae tak menšie ako normalne.. a docela sa mi daríí.. tak odporúčam aj tebe-... weľa šťastia ;+) a neboj ked budeš jesť viacej krat do dňa zachvativé prejedanie ťa prejde

sisa26

Ahojte baby, tiež mám tento problém, je mi zle zo seba a už nevládzem nie je tu niekto z Pezinka, myslím stretka by nám pomohli...

hrozna

juuuj babule, vsetci spia a ja jem nanuk "ulupeny" pred chvilkou z mrazaku...boze, normalne si ho vychutnavam a zajtra budem mat zase vycitky, chcem sa toho prejedania uz konecne zbavit :((((((((